fredag 9. desember 2011

Luke 9: En sniktitt på kjøkkenet

Keiserens nye trær har vært en interiørblogg uten de store innleggene om hele rom denne høsten. Mye fordi alt har stått på hodet og selv det som har vært ferdig har vært kledd igjen med rot. Nå begynner det heldigvis å ligne på noe, det begynner å ligne på en leilighet. Kjøkkenet er akkurat så stort og åpent som guttene håpet det skulle bli. Det var vel verdt å droppe spiseplassen for en ekstra benkeplass.



Dagens bilde er fra det som var den opprinnelige kjøkkenbenken. Egentlig er det mest bilder av lampa guttene kjøpte med seg på Det Mondæne Skur i København. Fargen er så fin! Den minner litt om den grønnfargen som dukket opp bak sprø malingslag. Heldigvis vant Dekoratøren spørretimen her på bloggen, vinduskarmen fikk prøve seg til kjøkkenet var ferdig. Himmelgutten er enig nå, det ble veldig fint. Han skal få pynte greinene i det vinduet til helgen, med vintagekuler og helt alene. (Det er ikke ofte han slipper til, stakkars...)



Den fine teboksen ble også med hjem fra København. Den er ikke prøvesmakt ennå, men den er sikkert like god som den er fin. Det er sikkert kakaopulveret bak pinjekonglene også, for boksen der er like fin. Pinjekongler til jul er nå for en tradisjon å regne. Det er det andre året på rad guttene falt for fristelsen på Magasin Mat og Vin. Klok av fjorårets tabbe tok ikke Dekoratøren i dem denne gangen, så han slapp å sette fast fingrene i alt han tok i etterpå.



Den flate kjelen konglene ligger i kommer fra Dekoratørens farmor. Dekoratørpaps gjettet at det var noe guttene kunne tenke seg da han pakket ned de siste av tingene hennes, og det gjettet han riktig i. Den kan ikke brukes på induksjon, men den er fin til kongler og til klementiner.



Eggeglassene ble testet for første gang da Himmelguttmammaen og Minibudeia var på overnattingsbesøk. De virket. Kule er de også, og keiserne fikk dem i gave av Anette/Hvit romantikk som takk for at hun vant billett til Glansdagen. Guttene håper det blir Glansdag til sommeren også, de er så klare for å møte bloggevenner live at de har bestemt seg for hva de skal ha på seg allerede nå.


I helgen er det bursdagsfeiring hjemme hos Keiserne, så Dekoratøren sitter og motiverer seg til å lage sild og til å vaske badet. Bare litt mer bloggesurfing... Ha en finfin fredagskveld!

Dekoratøren

5 kommentarer:

  1. Bildene taler for seg selv, vakkert!
    Ha en fin kveld..

    SvarSlett
  2. Her var det veldig mye vakkert. Likte lampa kjempe godt og den Earl Grey Supreme er min favoritt.
    Klem Madelén

    SvarSlett
  3. fiiiiiine mintfargen!
    god helgeklem fra meg:)

    SvarSlett
  4. Så herlige kjøkkenbilder!
    Digger eggeglassene, de er råkule.

    Håper dere får en flott helg!

    SvarSlett
  5. Great minds think alike!

    Kjøkkenet deres var veldig likt vårt, som også er nesten ferdig oppusset. Bare en million småting igjen, selvfølgelig.

    Og dere har veldig flotte bilder av jule-/adventspynten deres, gleder meg til å se mer =)

    SvarSlett