mandag 12. mars 2012

Borte bra men hjemme best

Guttene i andre er vel hjemme hos Ellablomsten etter en herlig helg i Stockholm. Tre fine dager med sakte tempo, lett shopping og mye god mat i anledning Himmelguttens første tretti. Oh yes, Himmelgutten hadde rund dag på søndag og er endelig i trettiårene han også. Dagen ble tilbragt i solen i Djurgården, med masse frisk luft og en semla på ute-kafé.



Guttene trengte nemlig å bevege seg, for begge var temmelig maroder i ryggen etter to netter i hotellsengen. STORY Hotel er superkult, ikke misforstå, men sengene var alldeles ikke superkule. Det var derimot hodegjerdet, en gammel eikedør. Med brevsprekken intakt.



Badet var også kult, og nesten like stort som rommet. Gullfisk i vasken, og like messingspeil som på resten av hotellet. Messing gikk igjen som materiale i de fleste rom, og med det bestemte Dekoratøren seg for å ta fram messingen fra kjelleren. Nå skal den fram!


Ikke så mye tekst i kveld, guttene lover å kommer sterkere tilbake!

Keiserklem

4 kommentarer:

  1. ::HURRA::HURRA::HURRA;
    for Himmelgutten!!!!

    SvarSlett
  2. hipp hipp hurra :) høyres ut som ein kjempe kjekk tur dere har vert på !

    henriette

    SvarSlett
  3. Lett shopping? Får meg ikke helt til å tro på den :P
    Gratulerer så mye med overstått stordag til Himmelgutten :)

    SvarSlett
  4. Kjempespennende by, Stockholm. Var der på juleshopping. Heldigvis ikke en slik by som er helt lik alle andre... For et utrolig hotell!

    Eva.

    SvarSlett