torsdag 2. desember 2010

Barnslig kalenderglede

Guttene til høyre i fjerde etasje har tradisjonen tro laget adventskalender. Tolv gaver hver er innkjøpt,  pakket inn og henger nå i stigen på kjøkkenet. Det er andre år på rad stigen brukes, før stod gavene i tallerkenhylla. Den står nå på loftet og det blir for tungvint å løpe opp hver morgen for å hente en pakke.


Før om årene har Dekoratørens jakt på det rette papiret resultert i panikkinnpakking natta før første desember. I år kom ikke kalenderen opp før den andre, til tross for at papirvalget ble gjort i loftsboden. Som sagt i forrige innlegg jaktes det på mange ting, og det sankes parallelt. Indisk, håndlaget papir fra Bungalow har en tendens til å bli med hjem, uten at det ligger en plan for hva det skal brukes til.

Nå er de fleste av rullene brukt opp, metersvis med bånd og hamphyssing knytet pent på. Etter hvert som pakkene forsvinner fra rekken blir det hengt opp julepynt i hyssingen. Da slipper guttene en glissen kalender etter hvert som julaften nærmer seg, og fine ting som ellers drukner litt i den store sammenhengen får vise seg fram.


Kopphånddukene er også fra Bungalow, kjøpt på Bungalow-butikken i Ravnsborggade i København og hos de sure pikene på grønlykke.com. Etter noen runder i vaskemaskinen fungerer de godt til å tørke kopper med også, ikke bare til pynt.

Dekoratøren
(Som har oddetallsdager og får pakke opp pakke i morgen, jippi!)

2 kommentarer:

 1. Den var forseggjort altså! Og god ide med stigen...rett og slett vakkert! Fantastiske trykk da.

  Ha ei fin helg:)

  SvarSlett
 2. Takk! Vi er svake for indiske blokktrykk...
  Ha ei fin-fin helg du også!
  klæm :)

  SvarSlett