torsdag 23. desember 2010

Snart, snart...

Roen har senket seg, Dekoratøren rydder leiligheten og forbereder julaften. Han har vaska golvet, men ikke børi ved. Tørka støv av panelovnen i stedet. Fuggelband ble det ikke i år heller, men dyrene i leiligheten stod linet opp i vinduskarmen mens golvvasken gikk for seg. Skogens konge viste seg å være mindre enn de fleste og stod i hjørnet og gremmet seg. Pynte tre skal guttene gjøre i kveld, treet skal trues opp i sinkdunken som er innkjøpt spesielt til formålet. Forhåpentligvis uten at guttene ryker uklar.


Nå er kjøkkenet klart, karamellpuddingen er i ovnen og det er julebruspause ved spisebordet. Ella Fitz har kommet på julebesøk og Dekoratøren håper hun blir lenge.


Farmor Aase Johannes norgesglass har fått et alt for stort kubbelys i seg, det må vel bare brenne helt ned før man får det ut igjen... På tide å kaste seg over stua, rydde plass til juletre og en sliten Himmelgutt som har vært på jobb. Blir det tid til overs vurderer undertegnede å pakke om noen pakker. Julegavene strømmer på, men noe av papiret er mindre pent og gir grøsninger langt inn i hårrøttene. Kanskje legge dem i en kurv i stedet? :)

Dekoratøren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar