tirsdag 28. desember 2010

Kjærligheten blomstrer

Jula er definitivt her og det spises godt hos guttene om dagen. Kaloritelling er for lengst lagt bort til fordel for ribbe, julebrus og godterier. Det er mange som klager over at det blir altfor mye spising i jula, men det er jo en stor del av høytiden. Allikevel er vel kjærligheten og omtanken viktigst av alt i jula. Hva er vel da bedre enn å bli påminnet daglig om selve julebudskapet, slik undertegnede ser det?


I en rekke land henges misteltein opp i en døråpning som en del av juletradisjonen. Det heter seg at dersom en person står under greinen, må han/hun finne seg i å bli kysset av hvem som helst uten å protestere. Ja, tenke seg til det. Å bli ufrivillig kysset av en hvemsomhelst.


Oppe i fjerde etasje henger mistelteinen i døråpningen inn til stua. Med andre ord nokså sentralt plassert. Julebudskapet spres rett som det er, men dog ikke av en hvemsomhelst. Heldigvis er det ganske så påregnelig hvem kysseren blir dersom en av guttene stiller seg i døråpningen.


Det kysses med andre ord mye om dagen. Kjærligheten ligger i luften. Det er nesten så man glemmer det gamle mørke laminatgulvet i gangen, det eneste gulvet i leiligheten som ikke har blitt gjort hvitt enda. Guttene får kanskje bytte noe av kyssingen med et par penselstrøk på nyåret?


Det er ingen fare for oppussingsaktiviteter her med det første. Jula er ikke på langt nær ferdig og mange kalorier ligger klar til å bli fortært før den tid. Det er julefri og latskap som råder i fjerde for tida. Herlig er det!

Fortsatt gledelig jul!
Himmelgutten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar