lørdag 4. desember 2010

Juleverksted del 2: Julekort

En aktivitet som prioriteres høyt både under utenlandsturer og i forbindelse med bursdager og høytider er kortskriving. Ikke bare synes guttene det er hyggelig å bruke tid på dette, men responsen fra de som mottar kort motiverer til at tradisjonen opprettholdes.


Julen er intet unntak. Da trappes aktivitetsnivået opp i fjerde etasje, og en rekke julekort sendes ut i den store verden. Listen over mottakere er i år lengre enn noen gang. Det betyr at det jobbes flittig hos guttene.


Kreativiteten er i høysetet. Papir, glansbilder, og annet materiale er sanket inn fra fjern og nær. Fantastiske pengesedler fra Østen har i år også fått tatt del i denne delen av juleverkstedet. Det tradisjonelle krydres med nye elementer.


Dymo-tangen, som flyttet inn i leiligheten i sommer, blir også flittig brukt. Stempelsettet fant Dekoratøren på Panduro forrige uke, og debuterte forleden dag når nummerlapper til adventskalenderen ble laget.


Glansbildene har guttene fått tak i ulike butikker i Kongens by, hvor de også fant de store Manila-lappene hos Notre Dame. Papirsløyd-kurven på soverommet er med andre ord fylt til randen med godsaker til årets juleverksted.


Nye idéer skal utforskes i verkstedet de kommende dagene. Forhåpentligvis er samtlige kort ferdige til utsending innen Postens siste frist for innlevering av julepost om halvannen uke. Kanskje et annerledes julekort fra guttene dumper ned i nettopp din postkasse før jul?

Himmelgutten

4 kommentarer:

 1. Oi så mange fine kort! Heldige er dem som får disse før jul!!:)

  SvarSlett
 2. Wow...snakk om å være kreative. Så flotte kort, helt unike;o)
  Ønsker deg en fin førjulstid videre.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 3. Malin Ekaas Arntzen
  Gamlesolbergvei 15 a
  1337 Sandvika

  Kjente jeg liksom var veldig keen på et slikt kort(-; Dere er så kreative!!

  SvarSlett
 4. Takk! Vi har fnist oss gjennom hele glansbildesamlingen, dette er skikkelig morsomme ting å lage!

  SvarSlett