søndag 12. juni 2011

Allerede DAY-fan

Litt over et døgn har gått siden verdens søteste lille Ella flyttet inn hos gutta i fjerde. Den bestemte frøkna er for lengst husvarm og storkoser seg i leiligheten. Oppdagelsesferden vil nok pågå en stund til, for Ella er en nysgjerrig dame.


Mellom alle energiutløpene og valperaptusene sover Ella. Mye av døgnet går med til dette, og hun har nok ikke helt bestemt seg enda hvor det er best å ligge når hun snorker. Det kan røpes at en av Keisernes DAY-puter er en favoritt. En dame med sans for interiør er stas!


De tre i fjerde begynner å bli godt kjent nå. Ella liker seg i nærheten av minst en av pappaene sine. Helst skal de begge ligge inntil når middagsluren står for tur. Rytmen hos de tre begynner så smått å samkjøres, selvom mange utfordringer venter fremover. Begge guttene kan allerede meddele at livet som valpeforeldre har en litt annen timeplan enn de er vant med. Det blir nok sjelden sene frokoster heretter. Til gjengjeld får man jo mye ut av dagen - og det er jo bra.


Tidligere i dag fikk Ella være med å café for første gang. Det er jo en naturlig del av hverdagen hos Keiserne, og man skal tidlig krøkes. Ikke at hun fikk med seg så mye av det - hun sov seg gjennom hele cafébesøket. Det tar på med så mange inntrykk på en liten prinsesse.


Nå ligger Ella og Himmelgutten i sofaen og tar en ettermiddagslur, mens Dekoratøren gjør i stand søndagsmiddagen. Familielivet er i ferd med å ta form og det er mye kjærlighet i lufta om dagen. Hurra for det!

Ha en fantastisk fortsettelse på pinsen!
Himmelgutten

14 kommentarer:

 1. Jeg dæver så søt hun er!!
  Smelt og smelt og smelt :)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! Og det nederste var helt fantastisk fint. Nydelig er hun!

  SvarSlett
 3. Hvor er hun sød og kær. Tillykke med den lille tøs. Hun er jo super fotogen - og meget yndig. Glæder mig til at følge den lille babys færd i Jeres fodspor...eller følge Jer i hendes:-))

  SvarSlett
 4. Gratulere med vakker liten firbent skapning! Jeg snublet over bloggen deres via NIB og har rett og slett lest meg gjennom hele. Post for post! Har fnist og kost meg med innblikk fra deres hverdag! Kommer tilbake snart! :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer såå mye som nybakte foreldre til lille, vakre Ella:) Vakkert navn og vakker frøken:)

  Love is in the air, me like;)

  SvarSlett
 6. måtte bare innom igjen å se, he he!
  sitter ute i solen, med dynetrekk over meg for å se skjermen på laptop'n,
  sikkert litt av et syn for naboen.
  fin friMandag;-)

  SvarSlett
 7. Så nydelig hun er! Gratulere med en nydelig litten voffse.

  SvarSlett
 8. Hælledud så søt!
  Visste dere at Ella betyr "Kom" eller "Bli med!" på gresk. Ser ut som hun mer enn gjerne vil bli med på kafé; velour-sofaer og lattestemning er supert for småttiser. Jeg dro med mine gutter på kafe, taverna og utendørs-kino fra de var bitte små i Athen, og de elsker det sosiale livet nå, akkurat som Maratonjenta!

  SvarSlett
 9. Hjertet mitt smelter! Ramses sier at Ella er nesten like pen som han, men bare nesten. Hun er jo trossalt en hund!

  SvarSlett
 10. Så glad jeg fant dere..Herlig blogg!!
  Og den nydeligste Ella..
  Heldige er vi som har 4 bente venner i hus!!

  SvarSlett
 11. SMELT SMELT sier jeg bare!! Det finnes jo knapt noe herligere enn en valp, og valpeduften og alle valpe-nussene.Denne sorte skjønnheten er jo helt itl å spise opp (men bare metaforisk =) Lykke til med all læringen, det er krevende men fantastisk morro det også.Håper på masse valpebilder framover.

  SvarSlett
 12. Hei, gratulerer med nydelige Ella. Gleder meg til å følge dere videre. Spennende blogg med mye inspirasjon :-)
  Vi får kanskje en Franz i desember. Fra Trøndelag :-)
  Ønsker dere en strålende dag. Hilsen fru Blaa

  SvarSlett