søndag 26. juni 2011

India pindia

Det har vært en liten bloggtørke hos Keiserne, og de legger all skyld på Ella. Rampete valper trumfer putestabling og kamerazoom på fine detaljer. Rampete valper trumfer Glansdager og sånt også, men guttene i fjerde krysser det de har for at suksessen blir gjentatt neste år. Da kommer begge guttene, garantert!Ellers er det ferietid hos begge keiserne. Tre deilige, late ferieuker ligger foran dem og Ella. Skjønt late dager blir det ikke med en liten terrorpropell som ser det helt naturlig å snu om døgnrytmen fra dag til dag.Hund i sofa betyr at puter må skiftes ut oftere, og denne gangen har Dekoratøren gravd alvorlig langt ned i putetrekkarkivet. Indiske sari-putetrekk har ikke vært framme på seks-sju år, og det var på nære nippet at de gikk på loppemarked i fjor høst. Heldigvis fikk de bli, og nå har de jammen seg satt tonen for et lite sceneskift på stuen.Kun smakebiter i kveld, et ordentlig innlegg kommer når alt er ferdig stylet og rot og fjær er borte fra golvet/praktisk høyde for firbent ramp. Ha en festlig søndag, her stråler solen!
Dekoratøren

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, jeg har så lyst til å reise til India...

  SvarSlett
 2. Ser mer enn gjerne mer av dette innlegget, og det gjør aldeles ingenting om lille rampetass ligger lett henslengt (eller frådende bitende..?) på en pute. Kjenner til den der med dyr og hyppige bytter av tekstiler i heimen. Det må til, men deres bytte ble jeg deilig, fargerikt og levende.:)

  SvarSlett
 3. Dere var savnet i går! Så neste gang må dere komme, ingen tvil.

  Hund i sofa ja... jeg synes dette lukter litt bortskjemt Ellasnuppe jeg. ;)

  Fine feriedager ønskes alle tre!

  Klem fra meg og voff fra nestennavnesøsteren til Ella. ;)

  SvarSlett
 4. http://www.youtube.com/watch?v=Hgckh_kY48w

  Feit låt dere minte meg på der!

  SvarSlett
 5. Ferie hørtes veldig deilig ut, har dessverre ikke ferie før i slutten av juli. Da blir det noen uker med familien, og så skal vi renovere sokkeletasjen, pluss en god del i 1 etg i huset;)

  God ferie og riktig god sommer.

  SvarSlett
 6. Men hvor er Ella på dagens bilder da?? Indisk er flott det, men jeg tipper det hadde vært enda flottere med en Ellasnute mellom de indiske putene! hun er bare sååååå vakker! :-)

  SvarSlett
 7. Kjenner tid den rampete valpetiden. Se opp for avgnegde ledninger og plasser sko på hattehylla! Hvordan gikk det forresten med dere med nominasjonen på glansdagen? Føler meg helt lost etter å ha gått glipp av begivenheten. Uansett,jeg heiet på dere!!
  Nok en gang, takk for konstruktiv tilbakemdling på bloggen min. Har hatt et døgns skjærpings på bildetakingen, så har lagt ut litt mer av virrvarret :) Nyt ferien, og hils Ella :)

  SvarSlett
 8. Haha!! dåkker har artie innlegg!! Æ har også en valp- en jack rusell, og ho har stor sans førr å drep og flå alle saueskinnan vi har rundt om i huset....,-og mye anna stæsj....- ikke lett å hold på stilen nei!! Gudd løkk!!

  SvarSlett
 9. Hallois gutter! Har lest bloggen deres i lengere tid men ikke lagt igjen noen spor før nå. Så jeg ble følger nr 150, det var litt morsomt. Ellers må jeg si jeg har ledd lenge og godt over deres velskrevede bloggtekster mang en gang. Favoritten så langt var betraktningene over minkvest på messe og Rivera Maison mannen- gull rett og slett:-) Som bestevenn med Chilli Charm har vi kommentert mang et innlegg. Etter lengere tids press fra Chili kanten tok jeg i dag steget og startet min egen interiørblogg. Sjekk den gjerne ut på karlotteshjem@blogspot.com
  Hilsen Karlotte.

  SvarSlett