søndag 5. juni 2011

Sløv søndag

Dette blir den siste sløve søndagen på en stund, fra neste helg er det nok full spiker fra morgen til kveld selv i helgene. Det skal bli stas det også, selv om den sløvdeilige søndagsfølelsen er noe av det beste som finnes. Guttene i fjerde har soverom i morgensola og våkner for tiden av at den steker på leggene.


Sløv frokost med en bunke interiørblader er også stas, favoritten ELLE Decoration lå i postkassa før helgen. (Oh, but why the new name?) Nye kopper og fat måtte testes, Dekoratøren kom selvsagt hjem med noe nytt fra Islandsturen. De fungerte som kopper og fat skal, takk og lov.


Himmelgutten fikk honningbjørn i bigave, og honningen smakte veldig godt sammen med frikt, bær og tirkisk ioghirt. Jentene på kaffebaren honningen ble funnet var nok ikke vant med kunder som brukte et kvarter på å se på alt før de kjøpte en honningbjørn hver og gikk ut igjen. Uten å kjøpe kaffe...


Nå bærer det ut på kafé for å møte Dekoratørforeldrene og levere igjen lånt bil. Sol er det i Trondhjem også, det er nesten så en skulle tro det er sommer!


Ha en fin-fin søndag ettermiddag folkens!

Dekoratøren

1 kommentar:

  1. For en herlig søndag! Her i huset hadde ingen tenkt på at man skulle spise i dag, så frokost måtte vente til den søndagsåpne butikken åpnet kl 12.
    Gleder meg til nedtellingen er over :)

    SvarSlett