onsdag 22. juni 2011

På tide å fly videre?

Flybildet på kjøkkenet har hengt på den største veggen i snart to år. Det er fortsatt en stor favoritt i fjerde etasje, men Dekoratøren har fått en idé som kanskje skal settes ut i livet. En temmelig stor vegghylle med tolv rom skal kanskje avløse flybildet. Hyllen er målt og veggen er målt og det er så absolutt plass til hyllen.


Men hva skal man så gjøre med bildet som fortsatt er en favoritt? Det er ikke flust med ledige vegger i fjerde etasje, så guttene må kanskje kjøpe en vegg eller to med det samme de først er på shopping?

Ha en fin kveld!
Dekoratøren

6 kommentarer:

 1. Bildet er jo døds stilig, men tenk så mye morro man kan ha det med en hylle!! Dere finner vel helt sikkert en plass til bildet et eller annet sted.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. på do:)? ikke det at bildet ikke var fint, at det må gjemmes på do altså,
  men ofte er det litt kult med store bilder på små rom...er det fliser der, så henges det i tynn kjetting fra tak:) ååå så kreativ man blir av et glass rødvin på en helt vanlig Onsdag..
  klem

  SvarSlett
 3. Hva med taket? Trappeoppgang? Under et vindu? Mulighetene er sikkert der. Fint bilde

  SvarSlett
 4. Oi, prosjekter på gang-så spennende!*smile*
  ...gleder meg til å se hvordan det ender opp gitt...og er i grunn ganske så enig med designhund-tone i at det er kult med store bilder på små rom som feks toalettet...*smile*

  ...og, ikke bekymre dere, for billetten til søte sukkertøys frøken er fremme i god behold og skal oppbevares trygt frem til hun får den!*smile*

  ..trist dere ikke får vært med, for hadde vært kjempe hyggelig å treffe dere flinkiser, men så skjønner jeg jo godt at den nye lille hjerteknuser frøkenen må passes på litt og få oppmerksomhet i det nye hjemmet sitt...så snille pappaer hun ha fått!*smile*

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Tøft bilde!
  Skjønner at dette er en favoritt!
  Hva med å overmøblere en vegg med bilder? Det kan bli ganske tøft. ;)
  Gøy å se i hyllene deres lenger nede, hihi.
  God helg med Ella!
  Dere vil være savnet i Oslo...

  SvarSlett
 6. Likte bildet godt, men samtidig kan det være gøy og spennende med noe nytt. Blir morsomt å se hva som skal opp på veggen.

  Håper alle tre har hatt en superbra helg.

  Vigleik.

  SvarSlett