torsdag 30. juni 2011

Løsning på flybilde-spørsmålet

Det har vært stille på bloggen helt siden søndag, det er bortimot verdensrekord. Siden da har guttene vært på tur til Inderøya og besøkt Minibudeia, foreldrene hennes og alle dyrene. Ella var med, og sluknet i buret sitt etter hvert. En aktiv treåring, valper som er tre ganger så store som en selv, geiter en ikke får hilse på og alle lyder som ellers er på en gård ble i meste laget for en liten bulldogfrøken.


Ellers flyr jo fridagene når man først kommer i gang med ferie, enten er man på besøk eller så har man besøk. Lett shopping blir det alltids tid til også. Arvesynden fra Hegra og Swiss Army-Wife fra Tønsberg kom på bobler og fingermat. Mimring om tiden begge to jobbet sammen med Dekoratøren i bokhandel gjorde godt for lattermusklene. De utroligste ting skjedde den gangen de alle tre trådde rundt på olivengrønn nålefilt og pushet bøker på trøndere.


Damene hadde ikke vært i leiligheten på åtte år, men via bloggen var de fullt informert om hva som stod hvor og hvorfor. De kunne konstatere at flybildet fortsatt hang på kjøkkenet, de hadde kanskje håpet på å se den nye hylla. I og for seg så de hyllen på vei inn i leiligheten. Den stod rett utenfor døren, men folk som ikke bor i fjerde etasje selv har som regel fokus mer på å skjule andpustne hiv etter luft enn å se på hyller som står lent inn til veggen.


Diskusjonen om flybildet skal erstattes med den nye hyllen har forresten fått sin løsning. Guttene tar ikke ned flybildet, de tar heller med seg både bilde og hylle sammen med resten av pikkpakket og flytter til den andre siden av byen. Sonja på fat er ny og kommer til å henge på toalettet i den nye leiligheten. Dette blir så spennende!

Keiserklem

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny leilighet! Det blir spennende å se hvordan det blir!

  Hils frøken Ella og ha en fin kveld alle tre!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse, eg gler meg til å fylja med. Godt å høyre at du har fått noko moro ut av ferien allereie,) Ha nokre fiiiine dager. Klem

  SvarSlett
 3. En orginal løsning når en ikke helt vet hvor en skal gjøre av favorittbilde, ha,ha! DEN skal jeg tenke på neste gang jeg har et møbel eller bilde til overs! Grattis med nytt kryp inn!

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Støtter den. Enklare å flytte alt, enn kun eitt bilde. Tenk så mykje meir praktisk det blir å finne nye plassar til everything! Og det å ha Sonja til å passe på kva som kjem ut av kroppen; lovely! Men når det gjeld Harald? Får han ikkje vere der eller? Lykke-lykke til!

  E

  SvarSlett
 5. Å, så gøy! Gratulerer så masse med nytt hjem :) Helt normalt å flytte, dersom man ikke får plass til sine interiørfavoritter ;-) Har hatt 3 boliger på ett år, så rekker faktisk å sanke til seg en del interiørgodbiter i mellom flyttingen. Dvs. man bare flytter problemet videre, jo flere kvm man får. Jeg stemmer for en liten bildereportasje fra tetrisloftet før det blir for sent!
  Hils slekta på Straumen neste gang :)
  Klem

  SvarSlett
 6. så spennende med flytting!!
  gleder meg til å se:)
  Ella vokser ser jeg...weeee
  håper hun sover om natten nå da?
  og så klart elsker jeg bildet av dronningen,
  blir fin-fin på en mintgrønn dovegg:))
  god natt!

  SvarSlett
 7. Gratulerer! :) Dette blir spennende å følge med på! Hadde vært hyggelig å se flere bilder av søte Ella også, hun er nydelig! :)
  Klem, Anna

  SvarSlett
 8. Jeg liker måten dere tenker på:-) Blir spennende å følge med i prosessen og de etterhvert lekkert innredde rom! Gratulerer så masse! Klem Karlotte

  SvarSlett
 9. Hei dere - gratulerer med 100 kvm furuhelvete - spennende å følge forvandlingsprosjektet:)

  Den hylla var fiiin:)

  Klem fra Bente.

  SvarSlett