mandag 13. juni 2011

Kine Hellebust

Det er en form for åttitallsnostalgi hos guttene i fjerde. Ikke fullt "En sjakkbrætt-mønstrat konstruksjon med pepitaruta skjær", men det er mye sort og hvitt i sofa og på bord. Dekoratøren har lest en reportasje fra DAY-gründernes sommerhus, og er igjen overbevist om at svart og hvitt er tingen. Helst skulle det vært en stripete matte på golvet også, men det får bli når valpen er ferdig med små uhell.


Egentlig hadde Dekoratøren tenkt å skrive litt om NIB og kritikken de får for hvilke blogger som når opp i utfordringene. Han begynte, og innså i avsnitt to at han var litt for ærlig. Det er jo egentlig ikke lov til å si hva man mener i interiørbloggeverdenen, hvis det ikke det man sier er rosende positivt. Første utkast ble altså for krasst, og sletteknappen var god å finne. NIB er frivillig å være med på, og jentene som står bak har gjort noe stort når de samler så mange blogger under en portal.


Det meste i leiligheten er blogget om, så nå om dagen er det helt greit å tenke på at man ligger i bloggrollen Hverdag. Interiøret står litt stille fjerde etasje, forhåpentligvis kommer inspirasjonen til å gjøre om som kastet over en. Kine Hellebust hevder instendig at "hvis kvitt førr dæ e berre kvitt har du slått livet ditt ihjæl". Gangen skal uansett bli hvit i løpet av sommerferien, uten at noen skal slå ihjel noe som helst annet enn litt fritid av den grunn. Note to self: Ikke let etter inspirasjon i "Det hainnle om å leve".Nå begynner nedtellingen til ferie, ha en fin avslutning på pinsen!
Dekoratørklem

13 kommentarer:

 1. Den sorte puta med litt hvitt på i midten der var søtest :)

  SvarSlett
 2. Og der fikk jeg den sangen på hjernen!
  Enig med Hege, den puta i midten var finest!

  SvarSlett
 3. er det mulig å bli så nydelig.
  ja det er visst det..

  jeg har også hatt lyst til å kommentere enkeltes negative
  utsagn og furting, samt kritikk av andres stil,
  mener mye, men finner det klokt å la debatten ligge.

  fin kveld til dere!

  SvarSlett
 4. Det er så deilig å lese blogger med godt skrevne tekster! I tillegg har du en spennende stemning i bildene dine - og akkurat en slik hund jeg har lyst på! Er det en Boston Terrier? Den var i allefall helt nydelig:) Du har en spennende blogg jeg gleder meg til å følge mer med på - legger meg til her:) Marielleklem.

  SvarSlett
 5. Ser jo nå at det må være en liten, fransk bulldog:)

  SvarSlett
 6. hei!
  ..for et utrolig bra innlegg!
  en fryd å lese & få flire litt av..!
  digger det!
  og gratulerer med den nydeligste lille Ella..
  til og med navnet var jo til å smelte av..!
  fin ukestart til dere!
  moaklem

  SvarSlett
 7. Svart/hvite kontraster er herlig!!

  SvarSlett
 8. Åh seee den nydelige prinsessa :D Gratulerer, gratulerer : ))

  Svart og hvitt utgjør en herlig kontrast! Men, selv om jeg er storfan, må jeg ha farger også... Litt i alle fall : )

  Står dere på med små prinsesse-lufteturer, kan forresten den matta komme i hus om to små uker ; ) Det kan kanskje oppleves litt slitsomt med mange, mange turer - spesielt siden dere bor i fjerde etasje - men det er ååå'så verdt det!

  SvarSlett
 9. Å hææællemåååne for en nydelig liten skapning.....Gratulerer med nytt familiemedlem!

  Og sort/hvitt....blir mere og mere gira på å ha MASSE sort/hvitt med "sprinkles" av farger. DET lliker jeg :D

  SvarSlett
 10. Gratulerer med verdens skjønneste Ella! Hun ser jo knusegod ut. Tenker dere koser dere i 4. Ser dere forresten for meg løpe opp og ned fire etasjer med Ella under armen. ;)

  Så må jeg ikke glemme å gratulere dere så mye med nominasjon hos NIB. Jeg er også vært så heldig å bli nominert i kategorien Landliv. Å være nominert er jo en ære i seg selv, men jeg er realist å vet at jeg ikke når opp i selskap med så mange flotte bloggere. Min stil ligger nok litt off flesteparten av de andres, men jeg synes det er stor stas å få være med likevel. ;)

  Jeg heier på dere!

  Ønsker dere alle tre fine dager fremover!

  :)AW

  SvarSlett
 11. Flott blogg, må bli bedre kjent her inne!
  Og nydelige lille Ella, herlig navn :)

  Dere skal rett inn i blogglisten min!

  God helg!

  SvarSlett
 12. Har nettopp oppdaget dere, gjennom Annettes Hvit Romantikk :)Nå skal jeg ta meg en titt gjenneom innleggene, ser veldig lovende ut ja!
  De hvite lyktene på bordet, i dette innlegget, er det papirposelykter fra Panduro Hobby eller?
  Ha en fortsatt strålende helg!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett