mandag 6. juni 2011

Giveaway!

Gårsdagens innlegg avslørte at en liten dame flytter inn til helgen. Dermed går planene om Oslobesøk og Glansdagen ut, og guttene sitter igjen med hver sin billett de ikke får brukt. Ved passerte 40.000 besøk skrøt Dekoratøren om en giveaway for å feire, og nå kommer den endelig. (Selv om vi passerer 46.800 før denne parantesen er over!)


Det mangler ikke på lyst til å reise på Glansdagen, men det frister ikke å reise fra en liten valp som holder på å gjøre seg kjent i keiserleiligheten. Etter å ha blitt nominert frister det enda mer, men nå har vi altså bestemt oss. Derfor klinker vi til med en giveaway på to billetter til NIBs Glansdag! Hurra!


Vi gjør det helt enkelt. Du får et lodd til om du følger oss og enda et om du liker siden vår på facebook. Skriv i en kommentar i dette innelegget hvor mange lodd du tar. Bare trykk på linken, så er du der :) Loddboka lukkes ved midnatt tirsdag 14. juni. Trekking av vinnere vil foregå onsdag 15. juni med firbent hjelp. Vi gleder oss og håper noen har lyst til å vinne en billett til Glansdagen!

 VI UTVIDER FRISTEN MED TO DAGER! Siden Ella nå har blitt NIB-kjendis og flere kanskje har lyst til å prøve lykken setter vi fristen ut torsdag 17. juni. Det er sikkert flere som vil være med :)
Keiserklem

26 kommentarer:

 1. Hei på dere:)

  Så stas med en liten frøken som flytter inn da:):) da blir det en rosa touch i leiligheten;)

  Jeg har jo vunnet hos dere før, så det er vel ikke lov å ha sånn flaks to ganger, men jeg prøver;)
  Anette (Hvit romantikk) og jeg har nettopp bestemt oss for å dra på Glansdagen, fordi vi begge er nominert i kategorien Landliv. men vi venter på lønn og har ikke kjøpt bill. enda.

  Krysser fingre:)

  2 lodd.

  Klem Lise

  SvarSlett
 2. Hei!
  Gratulerer med frøkna!
  Dumt var det jo at dere ikke kommer på glansdagen, hadde likt å møtt dere!
  Men ser den med lille valpen ja.
  Har allerede kjøpt billett, men jeg liker dere på facebook.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Takk for koselig hilsen!
  Det var jo leit at dere ikke kommer på Glansdagen, men dere innvilges herved gyldig fravær. Klart man ikke reiser fra babyen sin! :)
  Jeg har kjøpt billett (og håpet å treffe dere), så jeg overlater til andre å ha hellet med seg i trekkingen. Jeg liker dere likevel på FB!

  Ha en fiiin kveld!
  Klem,
  AW

  SvarSlett
 4. Takk for koselig hilsen, betryggende å vite at jeg ikke er glemt, hihi. Det er sikkert mange som blir glad for muligheten til å vinne billetter. Selv kan jeg heller ikke reise, så om jeg skulle vinne ved å legge en hilsen her nå, får dere bare late som dere ikke ser meg =) Når kommer det bilder av den lille fibente da?? Er hundeelsker til fingerspissene, og har en liten miniatyrfrøken av rasen Prazsky Krysarik her hjemme selv. Det er temmelig krevende de første ukene med valp når alt skal læres, men du verden så mange herlige øyeblikk man får del i underveis. En hund er intet mindre enn et lite mirakel!

  SvarSlett
 5. Så utrolig snilt av dere : ))

  ..og så utrolig SPENNENDE! Dere må avsløre hvilken rase dere skal ha? Har fanget opp at dere er begeistret for fransk bulldog - er keiserprinsessen en fransk bulldog?

  Jeg gleder meg uansett VELDIG på deres vegne, og venter spent på hundebilder her : )) iih!

  Klæm, Silje.

  SvarSlett
 6. Hei!
  Jeg blir med, og tar 2 lodd.
  Ha en fin dag videre
  Klem :D

  SvarSlett
 7. Det blir jo veldig kos med en liten frøken i hus da, men leit at dere må ofre den store glansdagen. Jeg skal på glansdagen selvom jeg gruer meg veldig, hihi... Men har ikke fått kjøpt billett enda. Utrolig snilt av dere å lodde disse ut da, kunne sikkert fått solgt de videre til en grei pris. Men dere får kose dere masse med den lille damen. ♥ Og lykke til med nominasjonen ! :)

  Tar 2 lodd jeg da. :)

  Klemmer fra Anette

  SvarSlett
 8. Takk for koselig kommentar på bloggen nok en gang :) Støtter prioriteringen med å være hjemme med en liten nuskete valp. Kan heller ikke bli med på glansdagen, men får slå til neste gang! Vi får kanskje tromme sammen et lite trønderlagsbloggtreff etter hvert? Hadde vært gøy å hilse på folkene bak bloggene i nærområdet :)

  Klem

  SvarSlett
 9. wow, gratulere med en liten søt klomp. stor stas tenker jeg. så jeg skjønner deg veldig godt at du velger å være hjemme, 1 lodd til meg.;) he en fin dag

  SvarSlett
 10. jeg trekker to lodd og krysser fingrene! lykke til med valpen.
  og gratulerer med nominasjon!

  SvarSlett
 11. Søre'n å! Så ikke dette innlegget før nå jeg, og da var fristen "borte" gitt!
  Heldig den som stikker av med billettene :)

  En FIN dag til dere..

  SØTESTE valpen!!!
  Helt herlig :)

  Klem Ida Susanne
  (sukkertøy for øyet)

  SvarSlett
 12. Så moro med en giveaway da, og siden jeg skal på glansdagene men ikke sullet meg til å kjøpe så passer jo det perfekt.

  Legger meg til som følger og liker dere på facebook!

  Klem

  SvarSlett
 13. Weee!!!
  1 lodd på meg da :)
  Igjen, grattis med Ella!!!!!

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 14. Heisann- og gratulere med nominasjon og nytt familiemedlem.
  Jeg har ikke mye flaks- men det er vel verdt forsøket? 2 lodd på meg..
  Ha en flott dag..
  Mari Johanne

  SvarSlett
 15. Anonym sa...Gratulerer med nytt familiemedlem! Søteste Ella!Regner med at vi følgere får bli bedre kjent med henne etterhvert :)

  Siden loddboka ikke er stengt enda likevel, trekker jeg 1 lodd!!

  klem fra Hedda

  SvarSlett
 16. Jeg tar to lodd jeg. Nydlig liten skapning på bildet. Skjønner at dere ikke kan dra i fra den lille vakre! Marte

  SvarSlett
 17. Så nydelig Ella! Helskjønn!!

  Jeg blir gjerne med, og prøver lykken med to lodd :-))

  KLemmer

  SvarSlett
 18. 2 lodd til meg:-) tvi tvi!!! Hadde vært artig å få med seg ei venninne innover- men må ordne barnevakt!!! Hvis jeg vinner billetter skal jeg ordne det på et blunk!!!

  Klem

  SvarSlett
 19. Heisann...
  Så kos at dere videresender en representant da ;) FÅr ikke til å legge meg til som følger på bloggen , men følger dere på face ;)
  TVITVI

  SvarSlett
 20. Jeg prøver lykken jeg også!

  Liv

  SvarSlett
 21. Hei!
  Først; takket være NIB fikk jeg oppdaget en ny blogg. Endelig en blogg som skilte seg litt ut fordi teksten er så utrolig velformulert. Jeg digger slike blogger hvor det er en fryd å lese, så man nesten glemmer å se på bildene! Men for all del, nå har jeg klikket litt rundt her inne, og liker definitivt bildene også. Dette r en GOD blogg! Av den grunn vil jeg definitivt følge bloggen videre, og har lagt meg til som følger her og på facebook, så er man på den sikre siden liksom!..
  For det andre: Gosh for en nyyyyydelig valp! Vi har selv fått en liten cocker spaniel valp (Frøken Doris) for 3 uker siden, så vet jo hva dere går igjennom nå - men kanskje litt mer styr å få en valp som bor i 4 etg til å bli husren snarest? He,he! Det sies at man velger hund utfra at utseende ligner en selv - nå skal jeg alldeles ikke si noe om dere - (me isåfall er dere både veldig søte, ganske små og en smule komiske?) - for vår del ble det cocker spaniel da vi liker å tro vi er minst like søte og har like bedårende blikk : )

  Dette ble laaangt - men jeg gleder meg iaf veldig til å følge bloggen videre - og ønsker dere lykke til med superskjønn valp!
  PS; flytt gjerne følger oversikten på toppen av bloggen, så slipper en å rulle seg nedover alle bloggene dere følger for å finne den!
  Stor klem fra Cecilie : )

  SvarSlett
 22. Gratulerer så mye med nurket! Herlig å se hun er kjendis allerede. Regner med hun kommer til å bli godt profilert, og nå som jeg fant dere skal jeg passe på å følge med videre. :)

  Kjempeglad for at dere har strukket litt på datoen, for da fikk jo denne Huldra i skogen en sjans også. Har gjort alt dere ber om for å prøve lykken. Tenk å være så heldig da..? Krysser fingrene og håper på å kunne ta frem stilettene for fest og feiring, og få litt fri fra fluesmekkeren og malekosten i nøttelitenhjemmet.

  Stor klem fra Huldrelevenet også. :)

  SvarSlett
 23. Jeg sniker meg med i siste liten! Tar to lodd!

  Lykke til med den lille frøkna!

  SvarSlett
 24. Hei! To lodd på meg, lykke til med den nydelige valpen! :-)

  SvarSlett
 25. Hei! Jeg vil også være med! Jeg trekker 2 lodd, jeg. Neste år får det bli Glansdag her i Trondhjem, så Ella også får være med;)

  SvarSlett