søndag 5. februar 2012

Blå

Det har vært og er fortsatt en rolig helg hos guttene i andre. De har sett verden suse forbi på TV fra sofaen, i stabilt sideleie. Kun avbrutt av en handlerunde på lørdag, vedlageret måtte fylles på. Ovnene forsyner seg grovt av briketter og ved, så hele billasset ble båret rett opp i leiligheten. Før vedsankingen stakk guttene innom Living en tur, det var liksom på veien. Det ble en bomtur, for butikken var temmelig skrapa for varer og mer enn temmelig rotete. Kun muffinsbrett ble med ut.


Når sant skal sies så har jo guttene mer enn nok ting å holde styr på, nok ting å ta bilder av og variere. Dekoratøren glemte tidligere i uken nemlig den vedtatte planen om å ikke handle nye ting på en stund. De fine telyslyktene i porselen har vært å se på mange blogger, og etter en uke på kjøkkenbordet har de allerede blitt en favoritt. Siden bildet ble tatt har to av dem fått perlehyasinter i seg, de passet perfekt i størrelsen. Det ble med putetrekk og en krukke hjem også, så det er snart klart for et sceneskifte. Det får bli en annen kveld, nå har sofaen ropt på guttene lenge...

God søndag!

Keiserklem

8 kommentarer:

 1. Fikk meg en av de i går jeg.. og jeg er sååå glad. Alt for mye som frister hos Kremmerhuset for tiden.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Fine!
  Sofaer har en magisk evne til å kalle på oss alle, og så er de jo gode å ligge på også :)

  Klemmemasse

  SvarSlett
 3. Aha, så det er der de siste øyenstikker-lyktene fra Kremmerhuset fant sitt hjem! Var innom hele 4 kremmerhusbutikker (også Living!) på lørdag kun på jakt etter disse nydelige telysholderne, men utsolgt. Buhu! Og jeg som elsker øyenstikkere. Men gleden er desto større å se at gutta i andre tar godt vare på juvenene. Nydelig, og selvfølgelig må en innkjøpsstopp vikes fra i dette tilfellet. Full forståelse.

  Ha en fortryllende uke!

  Klem, klem

  SvarSlett
 4. Skjønne lykter, speielt den med øyestikkeren :) *♥*

  SvarSlett