torsdag 23. februar 2012

Mette-Marit gjør seg gjeldende

I mai i fjor skrev Dekoratøren om et nyttårsforsett i fritt fall, regelen om å ikke stikke innom Fretex hver gang man gikk forbi. Samme nyttårsforsett ble forsøkt gjeninnført i år til ingen nytte. Dekoratøren synes han er ganske flink til å ikke stikke innom Fretex, men hva hjelper det når det har åpnet en gjenbruksbutikk som ligger mer lagelig til? Fint lite. Ikke går han av veien for å gå omveien om Fretex heller, så ærlig oppsummert har ting blitt verre siden mai i fjor. Guttene har jo mer plass nå, så nye regler må gjøre seg gjeldende skal det bli bedring...


Bjørg Gaselles beretninger om en pur ung Mette-Marit er en av tingene Dekoratøren ikke klarer å stå for når han streifer rundt i hyllene. Dagens aktuelle er kanskje enda mer aktuell nå enn da den ble skrevet, for her er det en ny og mer vovet versjon av Mette-Marit vi ser. Skjørtet er cabaret-kort, hun har slått seg løs med tilbehøret og hun avslutter antrekket med et Laboutin-aktig par rødt fottøy som Verdens Gang garantert hadde kunne fortalt oss hva kostet om de fikk nyss i bildet.


Nå får nok denne Mette-Marit'en være i fred, i motsetning til bruktbutikkene i Trondhjem. Dekoratøren og Ellablomsten er alene hjemme denne helgen, det ligger an til en lørdagsjakt etter ting man ikke visste man trengte og masse kos.

Ha en fin-fin kveld, snaaart er det helgen...
Dekoratøren

2 kommentarer:

  1. Snacksy Medde-Marit! Humor:-)
    Ta dere en ettermiddagstur på en onsdag til BruktBo Mule også, der ligger det mange skatter og venter... Jeg kapret 3 kontinent (gamle store skolekart) denne uken. Og så jobber dyktige Anne Lise (med bloggen Fargevandring) der, se i Hjembilaget i Adressa idag. Og når bilen potensielt er fylt opp inviterer jeg på kaffe! Kom dåkk en tur guta!

    Ha en finfin helg! Hilsen Maratonjenta!

    SvarSlett