tirsdag 7. februar 2012

Solstreif og vårfarger

Den blå timen er forbi for i dag. Den kommer dog senere denne uken enn ved årsskiftet, og hipp hurra for det. Lyset sniker seg på og det kjennes på kroppen. I dag kom til og med solen til byen, til guttenes store begeistring. Det var nesten så småskoene kom på i lunsjpausen. Tørr asfalt og varmegrader gjør at man fort glemmer forrige ukes sprengkulde.


Oppe i andre er det ikke mye som minner om vintervær nå. Turkis, mint, lyseblått og lyse jordfarger preger pikerommet. En fantastisk duk i blåfarger fra Bungalow ligger på spisebordet og skaper en koselig stemning til et hvert måltid. Bildet over er fra søndagsfrokosten forleden med krus fra Royal Copenhagen og eggeglass fra DAY. Servietten er Himmelguttens favoritt og kommer fra House Doctor. Bordet utgjør en herlig fargemiks som treffer guttene midt i hjertet.


Putetrekk er det flust av hos gutta, men utvalget har siden de flyttet inn i andre vokst nokså mye. Til jul fikk de flere flotte, hvor blant annet gaven fra familien Flamingo gikk rett hjem. Deres julegave var putetrekk fra flinkeste Designhund laget av vintagestoffer, som matchet de andre putene fra samme sted (se her og her). Den er som skapt for pinnestolen Himmelgutten malte da de bodde i fjerde. I dag har den fast plass på pikerommet sammen med puten og den store indiske lykten. Fint, ikke sant?

Håper alle har en deilig start på uken!
Himmelgutten

7 kommentarer:

 1. Liker duken veldig godt, Bungalow?
  Med alle disse fargene passer det jo med en gul puff eller to...;)

  SvarSlett
 2. Hei gutter:-) Har sett etter Bungalow-produktene...selges de et sted i Trondheim? Håper vi får sol i morgen også:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 3. Veldig veldig fint - her må man da bare bli sittende:)

  God kveld og klem!

  SvarSlett
 4. Mint er virkelig en fin farge, jeg får vårfølelse av den. Koselig frokostbord

  SvarSlett