tirsdag 28. februar 2012

Wow! -og litt spørsmål og svar.

Skal si man får lesere og kommentarer når man viser mer enn en kopp! Helgens innlegg slo virkelig an, det har rent inn med lesere og kommentarer. Så moro! 32 kommentarer på et innlegg er veldig mye for keiserne, nesten verdensrekord. Flere lurte på hvor kjøkkenet kom fra, det glemte Dekoratøren å skrive. Kjøkkeninnredningen kommer fra KVIK, det samme gjør benkeplaten som er i wenge-tre. Wenge tåler ALT. Det må tålmodigheten din gjøre også om du skal kjøpe kjøkken fra KVIK, i hvert fall i Trondhjem. Hadde ikke guttene vært så fornøyde med kjøkkenet de hadde i den forrige leiligheten hadde de laget en scene og snudd på hælen allerede ved første butikkbesøk.De var nå en gang bestemt på at de ville ha dette kjøkkenet, og hadde tegnet det ferdig på forhånd, så de holdt ut og er like fornøyd med selve kjøkkenet nå som i den forrige leiligheten. Kombinasjonen av det stramme hvite mot mørkebrun benkeplate og restaurert perlestaffpanel. Enda finere blir det med hvitmalt golv, som nevnt sytten tusen ganger før. Det var veldig moro å lese NIB-Solveigs betraktninger rundt hvite metrofliser. Guttene leste seg også til at dette var veldig ut, men valgte å stole på egen smak og satte dem opp en gang til. Cecilie bak bloggen Shabby, slitt og bare mitt stusset på høyden til stekovnen. Om du ovnsdøra treffer deg i pannebrasken, Cecilie,  har du en god grunn til å gjøre husarbeid i pumps!Bildene i dette innlegget er fra Dekoratørens søndagsfrokost. Serviset er ikke i bruk hver dag, bortsett fra smørkoppen, og fortjener å komme fram. Guttene fikk det av en kompis av Overingeniøren, og er så begeistret at de har kjøpt til en del til og med. Et lokkefat, som har gått rett fra posen til skapet uten å bli blogget om. Skamme seg og smekk på koppebloggelanken. Den store muggen debuterte faktisk med søndagens juiceservering. Den var veldig god å sjenke fra, så den burde brukes mer. Det samme gjelder sukkerkoppen på det øverste bildet. Ikke at å spise mer sukker er noe mål i seg selv, men den burde kunne brukes oftere så fin som den er.


Jordbærmarmeladen debuterte på frokostbordet den også, og Dekoratøren kan skrive under på at Meyers er god også på jorbær. Oioioi. Ellablomsten var dypt fornærmet over å ikke få spise av det hvite Hutschenreutherserviset, så hun hoppet opp på stolen da frokostserveringen var over, spretten som hun er. Et annet spørsmål keiserne har glemt å svare på er hvor den grå skjellampen som dukket opp igjen i NIB-innlegget er fra. Det er en gammel lampe, kjøpt for mange år siden.Ha en flott kveld alle sammen!
Dekoratøren

PS Karlotte: Nei, det var ikke pårnå du så på frokostbordet. Det var bare covermannen på bladet som ble varm av blitzlampene og måtte ta av seg et lag.

7 kommentarer:

 1. For et morsomt innlegg, jeg smelta helt, jeg. Og når dere dessuten har samme puter som meg (de gule) så må jeg jo bare bli følger og legge dere til blant favorittbloggene mine:

  SvarSlett
 2. Ha,ha - dere er bare fantastiske! Alltid en fryd å lese, så jeg må jo starte på nytt for å se de fine bildene! Favorittblogg der altså!. Og eeh, joda, jeg er jo ikke mer enn 158 på strømpelesten, men det var da dere som skrev at komfyren var i hoftehøyde - og så tenkte jeg liksom litt på min hofte.. ha en fiiiiin uke, klem fra cecilie som absolutt bruker høye heler ofte, men ikke når hun gjør husarbeide ller steker noe for den saks skyld!! LOVE!!

  SvarSlett
 3. Haha, dere skriver alltid så herlig altså. Sitter her og humrer ;).
  Kjøkkeninnlegget har jeg vist ikke fått med meg så nå skal jeg skrolle tilbake og lese litt der også. Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Fine bilder og morsom lesing :)
  Ta gjerne turen innom meg, jeg har min aller første GiveAway gående, koselig om du vil delta :)
  Ha en fin kveld videre.
  Klem
  Camilla

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder! Morsomt skrevet.
  klem hege

  SvarSlett
 6. Haha, fantastisk kommentar ad. stekeovnen! Jeg insisterte på å ha TO stekeovner over hverandre når vi pusset opp kjøkkenet, noe som gjør at jeg bare kan gjette meg til hva den øverste ovnen står på.... Så ja - kjøkkenarbeid i pumps er et must!

  SvarSlett
 7. Herlig lesning! Ble sulten, så nå må jeg få i meg skuddårsfrokosten.... Og ja, kjøkkeninnlegget var flott! Ha en fin onsdag!
  Klemmer

  SvarSlett