torsdag 16. februar 2012

Hvit på plass

Ukeplanen sier torsdag og guttene i andre begynner å bli temmelig klare for helg. Det ble ikke keiserhelg sist helg, Himmegutten hadde besøk av lillebror og Dekoratøren trampet rundt på messe i Tyskland. Det kjennes i kropp og hode, selv om det hjelper litt at det er lyst både når man går til jobb og når man går hjem fra jobb.

Ukeplanen sier torsdag og kalenderen sier 16. februar. Den dagen er selveste Dagen for keiserne. I dag har de vært sammen i fire fine år, og har feiret med biff og rødvin. Samt årsmøte i sameiet, før det blir kanelsnurrer i sofaen. Fire år har gått fort, samtidig som det er kjennes ut som man har vært sammen i hele evigheten.


Hele evigheten tar det ikke å lade kamera, ei heller for lyset å forsvinne. Det var lys nok for det øverste bildet, men så var batteriet flatt og et kvarter etterpå var det jammen kvelden. Dekoratøren lekte dekoratør igjen i går kveld. Grupperte og flyttet og diskuterte med seg selv. Hele tiden med Rutha-tutta og hennes regler i bakhodet. Rutha var streng på regler, og glad i å se dekoratørspirene rydde.


Bokyllen ble såpass fin at den fortjener mer dagslys, så guttene må flette inn bilder herfra i flere innlegg. Nå er det bare å ta på seg tøflene og tasse opp på møte...

Snart helg, dere!

Keiserklem

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen! Hva er vel bedre enn årsmøte i sameiet på slik en dag. (",)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen ! Skjønne guttan :) Love ***

  SvarSlett
 3. Ja, nu er det snart weekend. Jubii. Synes der har været for travlt på arbejdet i denne uge, så det bliver skøønt:-)
  Kæmpestort tillykke med 4 årsdagen. Jeg har en fornemmelse af, at I to kommer til at følges ad resten af livet.
  Knus til Jer begge :-)
  Kate

  SvarSlett
 4. Gratulerer med den store dagen! :) Lekkert i hyllene, men opplever sjølv at lyset plutseleg forsvinn. Gjerne når eg blir kreativ, og finn ut at eg skal ta bilder ;)

  Ynskjer dokke ein flott vekeslutt!
  klem,
  e

  SvarSlett
 5. Gratulerer med gårsdagen! Fire år kan vel synes lang tid, men til opplysning har "overingeniøren" og "dekoratørmams'en" vært sammen i 41 år i dag. Den feires foreløpig med pizza (riktignok med biffkjøtt) og øl/rødvin. Men noe møte i sameiet er ikke planlagt. Er redd det blir gullrekka som vanlig etter en en lang arbeidsuke. Kanskje finner vi på noe i morgen.

  SvarSlett