fredag 10. februar 2012

Ny lampe i hus

Siden guttene flyttet inn i andre har de lett etter belysning til alle rom. En del lamper hadde de med seg i flyttelasset, men når man mer enn dobler leilighetsstørrelsen er det behov for enda flere. Belysning er vanskelig. Guttene er kresne. Ingen ønskelig kombinasjon, men det er nok mange som kjenner seg igjen. Ikke bare skal lamper gi lys, de skal også passe inn i interiøret.


Flere lysekroner er på ønskelisten og blir kanskje en realitet dersom det blir en tur over grensen til sommeren. Budsjettet tillatter ei heller det nå. Men julepenger fikk forrige uke ben å gå på. Etter lengre vurdering slo guttene til og kjøpte en Oslo-lampe. Stålampen fra Northern Lighting har vært siklet på i lang tid. Det er lite anger hos keiserne (som det i grunnen er lite av i andre), for den passet inn som bare det.


Lampen har også en sentimentell verdi, da Himmelgutten opprinnelig er fra nettopp Oslo. Litt søtt er det jo med den lille påskriften på lampeskjermen. Ikke sant? Det er forresten sjelden guttene faller for stilikoner som dette, men ingen regel uten unntak. Når man tenker etter er det visst flere unntak enn man vil innrømme. Men det kan det snakkes om en annen gang.


Helgefølelsen sniker seg på og husets prinsesse snorker foran ovnen. Hun har ikke vist så mye interesse for det nye tilskuddet på stuen. Kanskje fordi skjermen er så langt opp at hun innser at det ikke nytter å undersøke den. Eller muligens fordi Ella rett og slett ikke bryr seg i det hele tatt. Magnoliagrenen er derimot veldig interessant. Kan du skjønne?


Nå er det helg og om få timer kommer Himmelguttens lillebror på helgebesøk. Det blir stor stas! Ella klarer nesten ikke vente.

Riktig god helg til stort og smått!
Himmelgutten

9 kommentarer:

 1. Fiiiine lampen! Fikk den av min kjære for litt tid siden, og blir bare mer og mer fornøyd for hverdag som går:) God helg til deg. *KLEM*

  SvarSlett
 2. Tøff lampe......og flott vårvegg-bidrag under her:)

  SvarSlett
 3. Herlig! Grattis med finfin lampe!
  God helg da, dere :)

  Klemklem
  -Amalie

  SvarSlett
 4. Grattis, kjempefin lampe! Og passet kjempefint inn hos dere! Har hatt akkurat den i tankene lenge, men har litt lyst til å lage en lampe, så da får jeg heller prøve å legge hodet i bløt:). God helg!

  SvarSlett
 5. Lekker lampe!
  Og super blogg dere har!

  Klem Elin

  SvarSlett
 6. Heisan sent en fredagkveld/natt
  Hipp hurra for ny lampe! Oslo-lampa er bare utrolig stilig! Den har vært en prøvetur hjemme her også, men jeg fant ut at vi måtte hatt mer luft rundt den og leverte den med litt tungt hjerte tilbake til søsteren mins interiørbutikk.
  Ha en strålende helg begge to!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Ja den er super cool. Vi er igang med at kreere en lignende af et gammelt staffeli. Har set sådan en lampe hos Ann Magrit (Romantisk Retro).
  Rigtig god weekend.
  Knus

  SvarSlett