fredag 24. februar 2012

Gi bort dagen!

Det er ikke ofte guttene skriver om ting som er utenom temaene som preger bloggen til vanlig, men i dag ønsker de å gjøre et unntak. Grunnen er at en gjeng engasjerte trøndere har satt i gang et prosjekt, ja nærmest en bevegelse å regne, som er for godt til å la passere. Historien startet da sjefen for Engasjert Byrå til sin store overraskelse oppdaget at februar byr på en ekstra dag i år. En dag hun ikke hadde budsjettert med rett og slett. Etter en runde "på huset" ble løsningen å gi denne dagen (29. februar) til noen som trenger den mer. Gjengen tok kontakt med Barnas Stasjon i Trondheim og avtalte at de alle skulle stille seg til disposisjon der denne dagen. Det var da idéen kom om at de måtte da klare å få engasjert flere rundt om i Norge til å gi bort skuddårsdagen.


Keiserne har latt seg engasjere og vil by av seg selv denne dagen. Det er noe de oppfordrer andre bloggere og lesere til også å gjøre. Det behøver ikke være at man gir bort hele dagen, for det kan være de små tingene som gjør hverdagen langt bedre for de som kanskje ikke har det så bra. Klikk deg inn på prosjektets Facebookside for å se hvem som gir bort hva denne dagen, og hvem som har meldt seg som mottakere. Noen skal rydde på loftet og gi bort klær og andre ting til fattighuset. Andre vil hjelpe til i Bymisjonen denne ettermiddagen. Det er i grunn bare fantasien og kreativiteten som setter en begrensning for hva man kan gi. Hva ønsker du å gjøre denne dagen?

Gi bort en dag du også!
Himmelgutten

4 kommentarer:

 1. Jeg har en Give Away med trekning 29.febr. :) Holder det? Ellers et veldig bra tiltak!

  SvarSlett
 2. Veldig bra! :-) Dette likte jeg! Må nok finne på noe den dagen ja.. :-)
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 3. Takk for tips! Sendte en mail til en av Vestfolds aviser, og måtte lage et innlegg om dette selv. Dette var jo en super idè. :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg - tusen takk for at du blogget om oss og anerkjenner initiativet - det er utrolig moro å se hvordan Gi bort dagen har spredt seg. Hurra!

  SvarSlett