lørdag 31. august 2013

Fullt hus på showroom

Den siste tiden har det rydd på med nyheter til nettbutikken. Pall på pall med godsaker fra leverandører har fyllt opp lageret nå etter sommeren. Da kunne ikke Dekoratøren la være å omrede showroomet og lage nye stilleben og utstillinger med nyhetene. Etter mye arbeid og lange kvelder bestemte guttene seg for å åpne dørene til showroom sist helg, for det var jo tross alt meldt finvær. Sommerens kanskje siste sommerhelg viste seg å bli en veldig fin en med så mange koselige besøkende som tok turen innom keiserne i løpet av helgen.

Varer fra Broste Copenhagen, H. Skjalm P., Bloomingville og OYOY.

Når nyhetene kommer, kribler det i fingrene til Dekoratøren etter å jobbe med varene. Etter mange år i butikk klarer han ikke la vær å skape de fineste utstillinger. Han blander og matcher både ulike materialer, farger og varer. Bord og hyller forvandles til de mest innbydende fat med interiørmåltider. Ja, Himmelgutten blir helt mo i knærne når han ser sin kjære "in action" der han tryller frem fine bilder å hvile øynene på. Etter forrige helgs åpning av showroom kan det virke som om det er fler enn Himmelgutten som lar seg trollbinde av Dekoratørens kunster.

Tøffe lamper fra Madam Stoltz.

Krus fra Bloomingville og kjøkkenhåndklær fra OYOY.

Sesongens nyheter hos keiserne preges av naturmaterialer som kobber, tre og marmor. Tekstiler med støvete og dempede farger, i både blanke og grove teksturer er på plass. Ikke overraskende har utvalget i keramikk vokst nokså mye etter sommeren. De gule vasene fra Broste Copenhagen er like populære som guttene håpet på, det samme er nyhetene fra Anne Black og nykommeren Finnsdottir.

Vase fra Broste Copenhagen, kelim og buddah fra Hübsch, og stjerne fra Oi Soi Oi.

Hus fra Bloomingville, kelim fra Hübsch, stjerner fra Oi Soi Oi og telysglass fra Cozy Living.

Vaser i ulike størrelser og farger passer utmerket godt sammen. Bambusbordet i vinduet med vasene fra Anne Black og Finnsdottir ble veldig utplukket i løpet av lørdagen allerede. Hipp hurra for at de fine kundene også elsker denne keramikken! Nye leveranser fra begge leverandører er allerede på vei, så de kunder som ikke rakk å sikre seg sin(e) favoritt(er) trenger ikke bekymre seg.

Den fineste keramikken fra Finnsdottir og Anne Black.

Tekstiler fra Broste Copenhagen.

De røde Omaggio-vasene fra Kähler var egentlig tenkt i årets varepakke til julen, men det viste seg at de passet utmerket sammen med Carla-serviset fra Bloomingville og fikk derfor komme frem på showroom. Rødfargen er rett og slett uimotståelig. Det er også de grå Omaggio-vasene. Smørboksene fra Helbak har denne høsten kommet til keiserne i flere farger og varianter. Beslutningsvegring kan lett forekomme, for de er så fine at det kan være vanskelig å finne favoritten. For noen er løsningen enkel - de kjøper to!

Fargerik Omaggio fra Kähler og kaffekrus fra Bloomingville.

Populære smørbokser fra Helbak, trespurv fra Lucie Kaas og vase fra Anne Black.

Trekassene fra Bloomingville rommer mange godsaker på showroom. Keramikk, messing og tre i skjønn forening. Både gamle og nye favoritter trives godt sammen i kassene. Hvilken er din favoritt?

Favoritter fra Kähler, H. Skjalm P, Oi Soi Oi, Bloomingville og Broste Copenhagen.

Sort-hvite tekstiler fra PB Home og Bungalow.

Tekstiler krydrer livet mener guttene, og som kjent er det ALLTID plass til en ny pute i et hvert hjem. Det er keiser-regel nummer én. Blokkprintputene fra Bungalow (les: BungaLOVE) blir keiserne aldri lei. Når høstmørket sniker seg på fremover er det en nødvendighet å ha en lekker pute å legge hodet på der man ligger på sofaen og leser bok mens regnet øser ned på utsiden. Er du ikke enig?

Putetrekk med blokkprintmønster fra Bungalow.

Bestselger fra Lucie Kaas.

Lotusskålene fra Lucie Kaas har blitt en bestselger. Om veldig kort tid fylles lageret med enda flere farger og med nye produkter i samme serie.

Høstens fargeklatt i form av vase fra Broste Copenhagen.

Røffe tekstiler fra Hübsch, Bloomingville og Bon Dep.

Som du sikkert skjønner, skinner solen inne på showroom selv om været ikke byr på akkurat sol hver dag. Nyheten fortsetter å fylle lageret og pakker sendes avgårde til kunder i samme tempo. En av de mest morsomme tingene ved å åpne dørene til showroom er å få et ansikt på mange av de koselige kundene som har handlet i nettbutikken tildigere, og selvsagt få stifte beskjenskap med nye kunder.

Må-ha-fjølene i teak fra HK Living.

Guttene planlegger flere helger med åpent showroom utover høsten, så følg med på Facebook og Instagram for oppdatert informasjon om hva som skjer og når. Kanskje kommer du?

Ha en fortreffelig lørdagskveld!
Himmelgutten

2 kommentarer:

 1. Ah... hadde eg budd nærare så hadde eg nok vore vanskelig å halda på avstand. Så mykje lekker-smekker-fine ting!! Eg trur at mest heilt ønskelista mi til jul kan linkast direkte inn til nettbutikken dåkas. Kjekt for dei som skal kjøpa gåver til meg at dei slepp å springa frå butikk til butikk - det vert heller klikk-klikk-klikk :-)

  No skal eg inn og sjå om dåke har ei slik pute som eg vil ha - og om eg finn den så klikkar eg den heim med ein gong lønna kjem inn i neste veke. Jepp!

  God helg, vyrde Keiserar!

  Helsing Eli (ikkje lengre Frøken Fryd)

  SvarSlett
 2. mye fint her
  forfriskende å se litt nye farger og mønster

  SvarSlett