søndag 15. september 2013

Fargerik start på høsten

Sommeren er for lengst forbi og september har festet grepet om Trondhjem. Høstfargene begynner så smått å dukke opp på trær og busker rundt om i byen, og den skarpe og friske luften gjør en hver morgen til en ny start. Det er jo i grunnen helt rett - hver morgen er starten på en ny dag. En ny dag med nye muligheter, inntrykk og gjøremål.


Høsten er guttenes favorittårstid, selv om regnet og vinden preger noen dager litt mer enn vanlig. Den litt deilige melankolien og sårbarheten høsten bringer med seg er stemningsfull. Og hvem liker vel ikke å pakke seg inn i store skjerf og tilbringe kveldene sammen med en god bok under myke pledd i sofaen? Det er duket for årstiden hvor telysglassene igjen får dominere leiligheten i andre.


Praktisk er det derfor at nettbutikken bugner av masse nye telysglass i mange varianter. En av de definitive favorittene er de skjøre og vanvittig fine telysglassene fra Bloomingville i blant annet årets store farge. Korall har vært en gjenganger på mange ting gjennom 2013 og hos guttene får fargen også bli med inn i høsten. Sammen med støvete "nude", matt koksgrå og beige blir det rett og slett fantastisk. Telysglassene er lekre i dagslys, og enda finere med telys i når høstmørket har lagt seg.


Brettene fra nykommeren Seventy Tree passer perfekt sammen med telysglassfavorittene. Både skjærefjølene og brettene gjør selv den gråeste høstdag glad. Og om du ikke er så glad i rosa-fargene, finner du sikkert en annen favoritt i kategorien med brett og fjøler i nettbutikken. En av årets store "hits" - marmor - har også fått prege denne kategorien i høst. Her snakker vi både lys og mørk marmor i mange varianter. Marmoren kommer det mer om i et senere innlegg.


Plommetreet i bakgården hos guttene har bugnet av de fineste plommer den siste tiden. Det har derfor blitt plommer både til morgen og kvelds. I likhet med tidligere år svingte Dekoratøren seg på kjøkkenet også denne uken - glass på glass med deilig plommesyltetøy fyller nå både kjøleskap og matbod. Det finnes knapt noe annet som bringer frem søte barndomsminner så godt som det syltetøyet gjør. Nam!

Håper alle har en super søndag og en fin start på høsten!
Himmelgutten

2 kommentarer:

 1. Hei der Keisergutar :)

  Hausten er herlig, eg elsker både bøker, telys og varme pledd og sjal - så det vert mykje elsk i denne årstida ja. Tankar om ommøblering, maling og forandring i heimen vert meir og meir påtrengande i hovudet - det spørs om det rett og slett ikkje lyt presenterast for mannen snart.

  Eli (tidligare Frøken Fryd)

  SvarSlett
 2. Superfine skjærefjøler! Jeg var inom butikken deres i helga og fikk med meg noen lekre saker hjem. Masse fint til ønskelista så jeg også :-)
  Et kjøkkenhåndkle jeg kjøpte hos dere har blitt pute- veldig fornøyd med den!

  SvarSlett