søndag 6. oktober 2013

Nettbutikken fyller et år!

Det er søndag igjen, men denne søndagen er ikke en hvilken som helst søndag. Det er selveste søndagen hvor keisernes nettbutikk så dagens lys for et år siden. Med nervene i spenn realiserte de drømmen om egen virksomhet og plutselig var nettbutikken i drift. Det første året har gått fort. Alt for fort! Året har vært fylt med mange gleder, mye hard jobbing, noen mageplask og enda flere utfordringer. Mest av alt har året vært fylt med sommerfugler i magen og lykken over å ha tatt drømmen ut til virkelighet. Og ikke minst gleden over å ha blitt kjent med så mange fine folk som både har handlet og vist glede over nettbutikken. Ettåringen skal feires skikkelig, som seg hør og bør. Vi håper alle lesere, kunder og andre interiørfrelste kan glede seg over dagens tilbud.


Oppe i andre sprettes champagnen i dag og kaken skal på bordet i ettermiddag. Vi håper dere også blir med og feirer. Både søndag og mandag gjør keiserne litt ekstra stas på både nettbutikken og kundene - begge dager får man hele 20 % rabatt på ALLE VARER i nettbutikken (med unntak av varer fra Seventy Tree og RosenbergCph). Om din favoritt ikke har vært på tilbud enda, er dette altså dagen for å slå til. Slå deg løs - det er mye fint på lager nå!

Ha en strålende søndag!
Stor keiserklem

5 kommentarer:

 1. Kjære venner! La oss bli de første å si GRATULERER MED DAGEN! Så fantastisk! Hurra for flott nettbutikk og verdens beste keisere! Stora kramar från Gumman, Gravferdskonsulenten och Den Vita Lilla Lurven. Nattinatt fra Bergen

  SvarSlett
 2. Åh! Da handlet jeg virkelig to dager for tidlig!

  Grattis med dagen! :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ett års dagen gutter og lille Ella !!

  Så tøffe dere er å tørre følge drømmen, et stort skritt si opp jobben og satse !
  Heier på dere videre selv om jeg ikke er noen storkunde ;)

  Og nå fikk jeg lyst til å bake kake selv her.......

  SvarSlett
 4. Gratulerer såååå mye med jubileumet! Dere er så tøffe som får det til :) Ønsker dere all lykke fremover.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Hiver meg gjerne på for å gratulere. Veldig mange flotte varer. Jeg har tenkt å benytte meg av muligheten til 20%, men hvordan får jeg det? Skal jeg legge inn en kode når jeg kommer til kassen?
  Fortsatt fin dag
  Hilsen Hilde

  SvarSlett