onsdag 2. april 2014

Gnist

Jeg sjekka kalenderen i dag, og så at det sannelig ikke er lenge til påske. Det er en stund siden jeg kjøpte den første påskemarsipanen, så det burde ikke være noe sjokk à la julaften. Den kom virkelig på oss som på kjerringa, i hvert fall lille julaften. Da fikk vi ånden over oss her hjemme og rakk både karamellpudding, julepynting og maling av toalettet. Ambisjonene er ikke like store for påskeferien, Lars skal jobbe og vi skal ikke pusse opp noe. Gjesterommet som skal bli kontor får en runde til med gjester før vi kan ta opp golvet, og vi pynter i mindre målestokk enn til jul.


Gnist-vasene fra Ment skal få fylle ei grein i kjøkkenvinduet. Med gule påskeliljer eller ranunkler blir det akkurat passe påske, og akkurat passe gult. Vi har i det hele tatt blitt glad i gult etter at vi flytta på oss, og nå har den gule vekta kommet opp på kjøkkenbenken igjen. Bilder av den kommer så snart karsen er grønn!


Vasene ja, det var de dagens innlegg skulle handle om. De har vi fått i tre farger, og to størrelser. Norsk design og i farger man finner i den norske naturen. Så fine,  du finner dem her!

Ha en fin kveld!
Kristian

1 kommentar: