mandag 10. oktober 2011

Blogging fra Pikerommet 1.

Dekoratøren har satt seg på pikerommet i ettermiddag. Planen om å rive ned panel på soverommet har blitt skjøvet litt fram i tid, det ble til at Dekoratøren startet dagen med å style ferdig gjesterommet i stedet. Det er fortsatt ikke lys i taklampen, men den er i hvert fall kommet opp fra gulvet.Planen var at guttene skulle bruke gjesterommet som soverom den første tiden, men den planen skled ut da Himmelguttpaps kom på besøk. Guttene måtte da sette opp sengen sin på spisestuen for å ligge der, og siden har det blitt slik at spisestuen er det nye soverommet. 150 cm er veldig mye mer enn 120 cm, ingen tvil.Derfor er gjesterommet nå kun garderoberom i det daglige, altså et rom med gode odds for å bli veldig rotete veldig fort. Dekoratøren tenkte derfor at det ville være lurt å skru opp knagger på den ene veggen. Det to sekund før knaggene var fulle.


I helgen holdt guttene audition, på skjorter. Det var nemlig ikke plass til alle skjortene på den midlertidige stangen, og da passet det å rydde litt. Noe havnet på loftet, noe havnet på Fretex og noen havnet i en svartsekk. Etter en skjerfgjennomgang ble det jammen noen skjerf på Fretex også, og noen på loftet. Slipssamlingen fikk gjennomgå den også...


Stigen har kommet opp og har fått en serie gamle blader på seg. Ikke det helt store spennet her, utvalget speiler beboerne av leiligheten kan man si.Opp fra eskene har det dukket opp mye fint, deriblant alle glassflaskene som har fått boltre seg oppå kommoden. Mor og Fars retro teakspeil har kommet opp i høyden, og der skal det få stå. Dekoratøren har først det siste året fått øynene opp for teakmøbler, mens speilet har han hatt i flere år. Nå angrer han på at han sa nei til den lave entre-kommoden som hørte til gitt.Gardinstangen er oppe den også, og en stk. tre meter lang linduk har blitt gardin. Fortsatt uten søm, men det holder med noen knappenåler. Dekoratøren husker fra tekstilformingstimene til Frk. Grusom at det viktigste var uansett å sette i nåler før man tråklet. Først etter dette var det lov til å sy. Får håpe tråkletråden dukker opp i eskene snart!

Ha en fortreffelig aften,
Dekoratøren

14 kommentarer:

 1. Ser helt fantastisk ut! Har sett en stund etter en lignende stige til å henge opp magasiner på, men har ikke funnet en som er like fin :( Men heldige gjester som får bo på pikerommet! Utrolig fint <3

  SvarSlett
 2. Så koselig gjesterom, der kunne jeg godt overnattet. Også så mange fine glass....blir helt misunnelig :o) Veldig gøy å følge med i oppussing/innflyttingen deres. Jeg jakter på HUSET nå og det er og spennende. Men den beste delen er når det skal flyttes.
  Ha en fin kveld:o)
  Klem

  SvarSlett
 3. nå tar det form ser jeg!
  så godt det må være å få litt og litt i orden;)
  ..husker dere spurte om det var fler enn Ed og Alessi som var i slekt på bildet?
  I aller høyeste grad, selveste MOR, Arwen:)
  Ikke så godt å se henne på bildet i parken, men hun er det skjønneste vesen. En rolig, kosete dame - med nesen i sky - alltid!
  So long,
  KLEM fra oss

  SvarSlett
 4. Fiiiint!
  Ikke vanskelig å se at det bor en Dekoratør der...
  klem:)

  SvarSlett
 5. Vilket fint gesterom! Vilken lyx att få komma hem som gäst till er och sova i detta rum, även om man nu må dele det med alla skjorter. ;-)
  Liker samlingen av glasflaskor på kommoden, ljuset speglar sig väldigt vackert i dem.

  Ha det gott!

  SvarSlett
 6. Liker liker liiiiker :) For et herlig rom! Liker rett og slett alt, lampen, flaskene, boksane, putene, pelsen, stigen, sengkleda... Så flinke dåke er, Himmelgutt og Dekoratør! Gleder meg til å sjå resten, og kva er resultatet på vinduskarmane - blir det skrap eller lat stå?

  Klem Eli

  SvarSlett
 7. Hvor er det bare fint....med skindet på gulvet, puderne, lysene i glassene, de smukke hvidmalede vægge, lampen i loftet....det hele. Det hele er bare pænt. Dejligt for Jer, at det bliver så lækkert, når nu I knokler så hårdt med det.
  Knus

  SvarSlett
 8. Flott og gjennomført gjesterom! Å. så flinke derer er:)

  SvarSlett
 9. Flott gjesterom, og flott blogg!

  Her har jeg ikke vært før, men her vil jeg nok trives.. Legger meg som følger...

  Ønsker dere en fin kveld!

  Klem Ida
  (Interiør drops)

  SvarSlett
 10. Koselige bilder, alt ser så lekkert ut! Litt kritikk må jeg likevel komme med: jeg syns det er dårlig gjort å ha hele innlegg uten at lilleprinsessen er med. Hun er jo så søt, pynter opp et hvert rom;)

  SvarSlett
 11. Har var det virkelig pyntet opp etter alle kunster!! Digget flaskene og teak speilet.
  Synes dere er så flinke jeg :).
  Klem Madelén

  SvarSlett
 12. så fint
  både koselig og stilig :)

  SvarSlett
 13. Elsker flaskene på kommoden! Stilig! Og hengelykta i glass var nydelig! Begynner virkelig å ta form hos dere nå!

  SvarSlett