fredag 14. september 2012

Keiserne presenterer merker: 12

Guttene er glade i godsaker. Det er nok noe alle har fått med seg, og er en svakhet i andre. Er godsaker i tillegg pakket inn i fine bokser i lekkert design er guttene solgt. Det aner guttene at flere enn de har fått øynene opp for dette snadderet, som rett og slett er avhengighetsskapende: LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW.Det var for drøyt fem år siden det hele startet på den danske øyen Bornholm utenfor den svenske sydkysten. Gründeren og lakriselskeren Johan Bülow satset alt han hadde på et prosjekt som skulle vise seg å bli meget lønnsomt. Med fantastiske råvarer i sentrum har han utviklet en serie lakrisprodukter keiserne er så stolte av å kunne tilby i sin nettbutikk. Alle produkter er økologiske og glutenfrie, og farlig gode!


I nettbutikken vil man finne fire ulike serier. Den første består av krukker med ren lakris med ulike smaker som søt, salt og chili. Man vil også finne noen lakrissiruper og lakrispulver som kan brukes i bakverk og i en rekke matretter. Himmelgutten har flere idéer han kommer til å teste og presentere på bloggen utover høsten. Visste du at kylling og lakris er fantastiske sammen? Den fjerde serien er et knippe lakriskuler med sjokoladetrekk. Åpner man en krukke til ettermiddagskaffen, kan guttene garantere at det ikke er igjen en eneste kule når kveldsmaten kommer på bordet. De er så fantastisk gode! Det nyeste produktet i serien er lakriskuler med mørkt sjokoladetrekk og kaffe (se bildet nedenfor), og har også en tendens til å få fart på seg når krukken først åpnes.


Guttene håper lakriskrukkene fra Bornholm faller i smak hos sine lesere og kommende gjester. De har nemlig ikke godt av å spise all lakrisen selv. Har du noen gang laget en middagsrett med lakris i? Kom gjerne med tips!

Ha en riktig god fredag!
Himmelgutten

10 kommentarer:

 1. Spennende!! Jeg har aldri spist mat med lakris i, men elsker jo gresk ouzo som har litt lakrissmak. Må nok kjøpe en boks eller to til gumling på sene, mørke høstkvelder:-)

  Hilsen, Maratonjenta!

  SvarSlett
 2. Mmm - vi har tidligere feriert masse i Svaneke/Bornholm der Johan Bülow holder til - på Glastorvet der mamma'n hans driver et innmari fint glassblåseri - kreativ familie:)

  Gleder meg!

  God kveld og helg og klem fra Bente.

  SvarSlett
 3. Hurra! Det blir kjekt med en nettbutikk med den lakrisserien! Har til nå bare funnet i Danmark på nett. Har brukt lakrispulveret derfra som dryss på latte og andre varme drikker, jummi!

  SvarSlett
 4. WOW......dette blir bare bedre og bedre !!! LAKRIS LAKRIS....det er SÅ godt!!:)
  Å så fine glassene/boksene da...sukk!

  Nei har aldri prøvd lakris i mat nei,men det hadde vert spennende å prøvd:)
  Men lakris er faktisk godt til rødvin;) ( Ja,har nok ikke godt av verken det ene eller det andre,men skitt på ;) )


  Måtte dere SNART åpne denne nettbutikken deres!!:)))


  Ha en fin fin kveld,og ei god helg!

  -Randi-

  SvarSlett
 5. Jaaaaaa! Hurra :-D Gleder meg til butikken åpner.

  SvarSlett
 6. Mmmmm, skikkelig kvalitetsgodis er aldri feil:))
  Nå gleder jeg meg veldig til åpning altså!!

  SvarSlett
 7. Disse har jeg smakt- utrolig gode- skal si dere treffer blink;)

  SvarSlett
 8. Heisann :-)

  Jeg følger nysgjerrig og spent med på merkepresentasjonen til nettbutikken deres. Dette kommer til å bli så bra! Jeg har også hatt den store ære av å besøke lakrisbutikken i Svaneke på Bornholm. Lukten i og utenfor butikken var helt himmelsk! Her i Fredrikstad har det åpnet en ny fiskerestaurant, og der åt jeg en dessert som besto av hvit sjokolademousse, bringebærsorbet og karamelliserte pistasjenøtter. Alt var selvsagt nydelig dandert, og det som utgjorde det lille ekstra var et lett lakrispulverdryss over hele stasen. Uten sistnevnte hadde det fremdeles vært en god dessert, men lakrisen var det lille ekstra som gjør at den er skrevet på min liste over det beste jeg noen gang har spist.

  Superduper blogg dere har forresten :-)

  SvarSlett
 9. Middag med lakris har jeg aldri smakt, men dersom jeg finner en god (utprøvd) oppskrift er jeg mer enn villig til å forsøke. Lakris er verdens beste godteri.
  Kan ikke vente med å bestille- nå MÅ dere åpne butikken snart ;)

  SvarSlett
 10. Dette var litt artig - jeg har akkurat oppdaget dette merket selv. Mine svigerforeldre var der i forrige uke og kjøpte noe spennende lakris. I tillegg solgte de også sjokolade-øl, hehe. Den var fryktelig god, helt unik og spennende. Hvis det andre de lager holder samme standard er det ganske så lovende!Fikk også en hel del kort med matoppskrifter på hvor lakris er en av ingrediensene. Det var blandt annet et jordbærsyltetøy med lakrispulver...en uvanlig kombinasjon som trigger smakelysten.Er det noe dato for butikkåpningen deres da tro? Ha en strålende aften =)

  SvarSlett