onsdag 19. september 2012

Keiserne presenterer merker: 14

Dagene går unna i en voldsom fart hos guttene i andre. Hvor de blir av er det ingen som vet, men tiden flyr når man har det moro sies det. Det kan begge guttene bekrefte. Tiden de er inne i er veldig spennende. I tillegg er dagene både krevende og fulle. Fulle av oppgaver som må gjennomføres før nettbutikken går online. Med lister går derimot oppgavene unna og hver dag er de en dag nærmere åpning. Det er mange nysgjerrige lesere som lurer veldig på datoen for åpning. De må sitte litt på pinebenken en liten stund til, for i kveld presenterer guttene det fjordtende merket i butikken: WATERQUEST.

Foto: Waterquest

Leverandøren Waterquest er også dansk, og skal fylle nettbutikken med finfine bordlamper og vegglamper i mange fine farger. Lampene har et retro design og blir levert i farger som vil passe godt inn med andre varer hos keiserne. I tillegg til lamper har guttene kjøpt inn tøffe vegghengte tidsskriftssamlere i metall. Alle varene fra Waterquest kommer først om noen uker, og da vil det komplette utvalget av fargevalg og produkter avsløres. Keiserne håper det er flere lesere som også liker de fine lampene!

Ha en fortreffelig onsdagskveld!
Himmelgutten

10 kommentarer:

 1. Åh, herlige lamper! Likte den oransje!

  SvarSlett
 2. Da vi havde forretning havde vi også Waterquests fine lamper. Dem solgte vi hurtigt. Er også helt vild med deres pendler. Det bliver den skønneste netbutik :-)
  Knus

  SvarSlett
 3. fiiiine lamper - har en nesten lik i sort:)

  SvarSlett
 4. Wow, så fine!
  Jeg har en lampe i lyseblått som ligner litt. Den er fra Åhleens, men jeg er veldig gald i den fordet;)
  klem

  SvarSlett
 5. Fin fina lampor. Alla färger lika snygga./Anna

  SvarSlett
 6. Lekre! Fikk jo lyst på en av hver farge av disse. Moodlamps! :)

  SvarSlett
 7. Gleder meg sykt til nettbutikken skal åpne,du har utrolig mange kule merker.Og jeg tror denne nettbutikken blir litt anderledes enn alle andre.Mange spennende produkter.Masse lykke til med forberedelsene.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 8. Kjempeflotte lamper! Slike vil jeg ha!
  Men hvilken farge?....

  SvarSlett