torsdag 7. mars 2013

Kurver, reoler og løkblomster

Keiserne gleder seg stort til helgen. De har invitert Trondhjemskundene sine til åpent showroom på søndag, og tradisjonen tro har Dekoratøren satt i gang med en stor omgjøring på showrooom. Så stor at det antakelig blir senjobbing på lørdag. En ny reol ble båret inn på tirsdag, en herlig teakreol som Dekoratøren har ønsket seg lenge. Det lønner seg å stikke innom Fretex, nærmeste og eneste nabobutikk til showroom. Reolen lå i løse deler på golvet og var ikke priset ennå, men mot å ta den usammensatt fikk Dekoratøren den til en hyggelig pris. Fire runder bæring ble det, varmt i genseren og så litt hopping opp og ned når reolen var satt sammen.


Kurvene på bildet skal ikke stå i reolen, de har andre oppgaver. Fine er de da, og perfekte til løkblomster. Om ikke lenge får de selskap på showroom og i nettbutikk av matchende brødkurver, det er det flere som gleder seg.


Ukene flyr, mønsteret med morgenblogging raknet litt. Dekoratøren skal forsøke å ta seg sammen, ikke bare stable puter og danse mellom eskene til Doris Day og Peggy Lee. (Det er jo tross alt vinduer på showroom...)

Ha en finfin dag!
Keiserklem

2 kommentarer:

 1. Åh, hvor kært; jeg får billeder i mit hoved, af Dekoratøren, helt i sin egen verden, dansende rundt med en pude, med et henført udtryk i ansigtet. Og lille Ella liggende på en anden pude med blikket rettet mod sin far. Gad godt at være der:-)
  Håber I får en superduper god weekend og et godt salg i butikken.
  Knus fra København

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg til å se hvordan det har blitt på søndag! Var innom Fretex selv i går og hadde jeg hatt henger med hadde jeg fylt den opp, til sjefens store fortvilelse... Hihi :)

  Ha en videre strålende dag! Utekaffe burde la seg gjøre i dag ;)

  SvarSlett