lørdag 30. mars 2013

Påskeranunkler i favorittvaser

Bloggingen i andre har vært fraværende de siste ukene. Det har vært flere som har lurt på hvor guttene har blitt av, og noen har til og med spurt om det var liv i de. Ja, vi kan forsikre alle følgere om at både Dekoratøren og Himmelgutten begge er oppegående. Ellablomsten like så. Trioen har ikke ligget på latsiden de siste ukene, selvom det her på bloggen kan virke sånn. Mars har vært særdeles hektisk hos guttene. Himmelgutten har vært i eksotiske Afrika på studietur i regi av jobben, og kom hjem til påske med både strutseegg og trefigurer i kofferten. Dekoratøren har ryddet plass til og tatt i mot en rekke nye varer til nettbutikken, og har behandlet, pakket og sendt mang en ordre hver eneste dag. Ella har påsett at lageret har vært ryddig og har til en hver tid full oversikt over varebeholdningen. Det er nok en jobb som krever mye, for bulldogblomsten snorker høylytt foran ovnen hver kveld når arbeidsdagen er slutt.


Denne uken kom en pall med etterlengtede nyheter fra danske Kähler på døren. En rekke Omaggio-vaser i både sort og gult, samt de sjarmerende vasene Botanica Mini (sees på bloggen senere i helgen), fyller nå mang en hylle på lageret. Guttene klarte ikke la vær å ta med noen av de hjem til leiligheten i andre. Ranunkler i gult passet perfekt i den ene sorte vasen, mens de hvite og rosa var en selvfølge å sette i en gul vase. Kan man noen gang gå lei ranunkler? Eller Omaggio for den saks skyld?Påskepyntingen i andre er noe laber enn tidligere år. Den enorme greina på spisestubordet har dog fått selskap av en rekke fargede egg fra Broste. Dessuten lyser søte påskeliljer opp de fleste vinduskarmer. Porselenseggene fra Royal Copenhagen burde strengt tatt også hengt på en grein hos guttene, men enn så lenge ligger de pent og pyntelig i esken sin nede i kjelleren. Påsken er jo ikke ferdig enda, så det kan hende at eggene rekker å få prege siste del av høytiden?


Karse er noe Himmelgutten synes hører påsken til. I fjor skapte karseprosjektet hans leserstorm fra våre naboer i øst. Ikke bare er karsen dekorativ og lukter godt, det smaker også godt på brødskiva eller rundstykket sammen med ost eller salami. Derfor hentet Himmelgutten frem siste rest av bomullen fra sist påske og sådde karse i både et syltetøyglass og en sukkerskål fra Anne Black. Frøene trives i en solrik vinduskarm, for de har allerede kommet ganske langt med spiringen. Mon tro om det blir karse til frokost i morgen. Hurra!Vasene fra Omaggio gir en god del påskestemning de også. Den gule har en farge som minner om både påske, sol og lune sommerkvelder. Man blir i så godt humør når den står på spisebordet med de fineste ranunklene i seg. Den sorte vasen er også ganske så påskete der den står på stua med knallgule ranunkler og kirsebærgreiner i seg. Når sola i tillegg skinner inn vinduet er tankene alt annet enn langt borte fra kulde og snøvær. Håper den tiden snart er forbi. Guttene i andre er definitivt klare for vår.


Vi håper alle lesere, følgere og kunder har en deilig påske, og at fortsettelsen fylles med godsaker i både glass og skål!

Himmelgutten

2 kommentarer:

 1. Her kommer vi ALDRI til å gå lei ranunkler, de er nydelige i alle farger! La oss fråtse i dem nå som det går! Håper dere har en fin påskehelg. Tusen takk for fine ord hos meg. Ble rørt... JA, blir veldig gjerne pensjonister sammen med dere, vi. Som jeg skrev i svaret mitt ser jeg frem til oss fire og rullatorer, champagneflasker, smil og latter!;-) Stor kram fra Gumman & Co

  SvarSlett
 2. Nydelige blomster!:)
  De er så vakre..

  Ha en super ny uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  Pssst.. følg med på bloggen min idag, kommer en give away :)

  SvarSlett