torsdag 18. februar 2016

Blått

Som liten ble jeg kledd opp i blått fra topp til tå av min mor. "Du ser så ordentlig ut i blått", var begrunnelsen. Det er sant det, blond, blåøyd og blåkledd er veldig ordentlig. Kanskje er det derfor jeg har likt blått bestandig? Det har variert med årene, men jeg har aldri mislikt blått på samme måte som jeg hadde et anstrengt forhold til grønt lenge. Lenge. Det har gått over, men jeg velger blått foran grønt med den største selvfølge.


Min første leilighet hadde blått soverom da jeg kjøpte den. Det var ikke pent, det var lyseblått i den tonen som går over i for skarpt til at noe passer til. Så jeg malte over, lys antikk tror jeg det ble i stedet. Nå fabler jeg selv om å male blått på veggene. Ikke på soverommet, men i stuen. Mørk blå. Må bare pusse opp vinduskarmene først, det er deres tur. Samt finne riktig blåfarge. Den er observert på en telysholder, og jeg er veldig spent på om den lar seg konstruere i maling...


Blåere enn blåest er i alle fall plakaten fra Lisa Grue, Birds in a tree heter det, og finnes i rosa og grå utgave også, om du ikke er like glad i blått som meg. Trykk her for å komme til plakaten i nettbutikken.

Ha en finfin dag!
Keiserklem/Kristian

2 kommentarer:

  1. Comeon casino gjennomgang inkludert ekte spillere vurderinger og rangeringer, spill, klager, nyeste bonuskoder og kampanjer.

    SvarSlett
  2. تنتشر شركات تصنيع عبوات بلاستيك في مصر بشكل سريع مما ادي لظهور شركات كثيره غير متخصصه ولا تهتم بجودة العبوات، ولهذا فتقدم شركة بلاستك هوم افضل عبوات بلاستيكيه مصنعه للاستخدام في المنتجات الغذائية مثل المياة المعدنية او العصائر والمشروبات الغازية، لانها لا تتفعل مع المشروبات مما يحافظ علي طعمها وصلاحيتها لفتره طويلة.

    SvarSlett