mandag 15. februar 2016

BungaLOVE

Det tok en måned og vel så det, før blogging om nyheter-planen ble satt til verks. Først ut i år er Bungalows fantastiske fargeunivers, her i form av keramikk. Boller, skåler, fat og annet dekketøy har vært med oss i nettbutikken et år, og nå fryder det oss at Bungalow har utvidet sortimentet. 


Nyhetene kommer i april, men du kan allerede nå bestille det du har lyst på. Da er du sikker på å få akkurat de delene i de fargene du ønsker deg mest, for det er mye å velge i! 


Tanken bak er at man enkelt kan blande farger og mønstre, og det er uendelig mange kombinasjoner. Felles for de to første bildene er de samme grå delene, som ser flotte ut uansett om du blander dem med rosa eller gult. 


Du lurer kanskje på om vi får de fantastiske tekstilene det er dekket opp på, og vi kan glede deg med at de kommer inn. De er ikke lagt ut i nettbutikken ennå, men de kommer i april/mai. Den mangefargede på bildet over fikk vi se på messen i Amsterdam, og ble enda sikrere på at den skal få komme på bordet hjemme denne våren!


Om du ikke liker å blande for mange farger blir det ikke kjedelig for det. Se bare på bildet over! Blått er flott, her er et to blåfarger som blandes, og disse delene er veldig fine å blande med andre serviser i klassisk hvitt og blått. 

Trykk HER for å komme til alle delene som ligger på forhåndsbestilling i nettbutikken!

Alle bilder er lånt av Bungalow.dk/Stylet av Eckmannstudioblog.com

Ha en fin dag!

Keiserklem/Kristian

1 kommentar:

  1. Woho!! Jeg digger at bloggen er tilbake - selv om det bare er sånn av og til.
    Hipp hurra også for BungaLOVE i alle former og farger!

    SvarSlett