lørdag 12. mai 2012

Lørdagsinnfall 1

Det er lite på tv for tiden. Det er ikke bra vær i dag heller, og da må man finne på noe. Det begynte med at Dekoratøren skulle rydde plass på balkongen så han kunne stå ute og male tallerkenhyllen i morgen. Bort med rask og visne grener, fram med kost og såpevann. Det ble fint, men det ble for kaldt til å holde på mer enn nødvendig. Maling ute måtte kanselleres.


Maling inne derimot, det gikk jo greit. Det var bare å rydde av spisebordet på pikerommet, vips så hadde man en passende plass. Når bordet først var ledig var det jo en passende anledning til å trekke om setene på stolene på samme rom? Joda, det var bare å ta av seg ullgenseren og sette i strykejernet. Stolene fikk en kjapp ansiktsløftning for snart ni år siden, og har tryglet om nye trekk siden ikke så lenge etter det. De har hatt midlertidige trekk i lin og vinterpels i form av reinskinn i de senere år, men nå ble det en endelig permanent endring.


Da Dekoratøren kjøpte stolene for den nette sum av 130,- kroner for snart ni år siden hadde de grønt ulltrekk. GRØNT. Kan sees under Ellablomsten på det ene bildet. Det var så mye arbeid å ta av trekket den gangen at Dekoratøren gjorde det på bare én av stolene. Det fikk være på nå også, som et minne om Fretex-damen som syntes så synd på den unge fyren som ble glad for to stoler med så grønt, så grønt ulltrekk.


Ellablomsten meldte seg selv som assistent, hun syntes både stiftepistol og saks var spennende saker. Etter stol nummer to ble hun derimot permitert, for lørdagsinnfall nummer to ble maling av tallerkenhyllen. Den ligger til tørk på pikerommet og venter på et strøk til før frokost i morgen. Hurra!


Sent innlegg i dag, men det er jo lørdag...
Dekoratøren

1 kommentar:

 1. akkurat som Edwin, skal være med på absolutt ALT;)
  husker da han var helt fersk valp og jeg monterte IKEA hylle,
  han stod oppå hylla hele tiden mens jeg monterte - og slik er han ennå:)
  så fine stolene ble, deilig med lin.
  ha en strålende søndag!
  (ha ha, så gøy med tapeten, den er styggfin;)

  SvarSlett