tirsdag 21. mai 2013

Add some color to your life

Å finne et iPad-etui som både er fint, praktisk og ikke koster skjorta, er ikke lett. Da Dekoratøren overrasket sin kjære med iPad etter en jobbreise i Hong Kong for halvannet år siden begynte jakten etter det perfekte etuiet. Det tok lang tid før han endte opp med et altfor dyrt et i filt. Etuiet er lekkert og har gjort nytten sin det siste året. Men som en shoppingglad gutt han er, har lysten etter flere etuier vært der lenge. Et begrenset budsjett for slike innkjøp privat har satt en midlertidig stopper for lysten. Det var inntil eskene fra Bungalow ankom lageret til nettbutikken.


Danske Bungalow er en av guttenes absolutte favoritter. Med årene har begge keiserne fått øynene opp for farger. Denne sommeren ser det ut til å nå nye høyder i andre. Sterke farger i korall, gult, mint og andre sukkertøysnyanser har fått lure seg inn i leiligheten i form av både puter, servietter og andre ting. En av de fineste nyhetene fra Bungalow denne sesongen er iPad-etui i de fineste farger  til en veldig god pris. Himmelgutten er nærmest forelsket, men klarer ikke bestemme seg for hvilken farge han liker best. Et vanlig dilemma.



De fine etuiene er faktisk laget som et biprodukt av tekstilproduksjonen i India. Overskudd fra denne produksjonen ligger i vann et døgn for å løses opp. Deretter presses massen fri for væske og trykkes for å få den ønskede teksturen og fargen. Av dette lages både iPad-etui og andre praktiske ting for fargeglade folk. Fint, ikke sant?



Etuiene er å finne i kategorien "Praktisk må-ha" i nettbutikken, sammen med en rekke andre fine produkter. Med en pris på bare kr. 99,- er det lov å kjøpe flere enn en.

Ha en super kveld!
Himmelgutten

2 kommentarer:

  1. Åååå, I'm in love! Det mintfargede.. Bare synd jeg ikke har Ipad... :)

    SvarSlett
  2. Skal ønske meg iPad sånn at jeg kan kjøpe meg et sånt!
    Så absolutt!

    SvarSlett