mandag 20. mai 2013

Striper på bordet

Denne helgen har det vært høysommer i Trøndelag. Sol og varme har preget både 17. mai og pinsen, og man har raskt glemt den kalde våren og ruskete været. Vi nordmenn er enkle sånn. Da varmen var et faktum på selveste nasjonaldagen, sørget Dekoratøren for ekspressrydding av balkongen mens Himmelgutten ordnet brunsj. I løpet av kort tid ble den rotete og overfylte balkongen forvandlet til en oase av et uterom, og et naturlig sted å spise 17. mai-brunsjen. Som seg hør og bør spratt guttene en flaske bobler, og rigget seg til ute i varmen.


Bare noen dager før ankom det fineste serviset i Omaggio-serien fra Kähler, og dette var en perfekt anledning til å ta det i bruk. Med finfine svarte striper er serviset både stilrent og tøft. Sammen med lintekstiler og bambusmøbler laget det perfekte rammer for festbordet denne formiddagen.


De knallrøde jordbærene ble bare enda mer fristende i den stripete skålen. Og termokrusene viste seg å være fantastisk gode å drikke kaffe (eller te) av. Ikke brenner man fingrene heller. Tallerknene har en super frokoststørrelse og muggen hadde fått servere juice om ikke boblene allerede var i glassene.


Siden denne formiddagen har alle måltider blitt inntatt ute på balkongen. Guttene er skjønt enig i at man må nyte sol og varme så lenge det varer. Å kunne sitte ute til over midnatt hver kveld er sjelden kost i Trøndelag. Balkongliv er deilig og det er fantastisk å kunne utvide leiligheten med en oase på slike dager. Ella er også veldig glad for at balkongen brukes flittig igjen. Å sitte der og skue utover bakgården er noe av det mest spennende som finns. Dessuten er det ikke så verst å slappe av oppi bambussofaen omringet av fine puter fra PB Home


Alle delene til Omaggio-serviset er til salgs i nettbutikken. Kanskje de passer inn på din balkong eller terrasse? Guttene er hvert fall helt frelst.

Ønsker alle en deilig avslutning på pinsen!
Himmelgutten

4 kommentarer:

 1. Haha, når jeg var kommet ned til hunsen, måtte jeg opp å sjekke om det jeg hadde tatt for en pute egentlig var hunden bakfra x]

  SvarSlett
 2. Vel overstått 17. mai og Pinse!
  Disse dagene har absolutt vært verdt både en og to feiringer på denne skjønne balkongen! Omaggio er en favoritt, og jeg må nok fornye litt etter hvert her også ;)
  Hils skjønne Ella og nyt denne nye uken videre, selv om solen igjen truer med å forlate oss for en tid...

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Et herlig oppdekket bord! :-)

  Og etter å sett bilder fra den balkongen på instagram skjønner jeg godt dere har hatt en flott pinse og 17.mai feiring der ute! :-) Her er mat og interiøret kommet fra hjertet fra to livsnytere! Dere vet å nyte livet! En fantastisk egenskap! :-)

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 4. Kjære Ella!

  Du er bare en så utrolig søt og sjarmerende hund!
  Du har det så godt der du bor! :-)

  Et herlig bilde av deg og du er litt av en livsnyter du også!:-)

  SvarSlett