torsdag 2. mai 2013

Helbak - en smuk danske!

For de som følger guttene i andre vet at København ligger hjertet nært. De har stor sans for danske saker og i nettbutikken dominerer de. Heldigvis for keiserne har dette falt i smak hos kundene også. Det varmer skapdanskene Dekoratøren og Himmelgutten. For noen uker siden lanserte guttene nok en "smuk" danske i nettbutikken. Helbak er en flott serie med kopper, skåler og smørbokser i hvit fajanse. De fine mønstrene i glade farger lyser opp enhver grå dag og gikk rett hjem hos guttene da de først så produktene.


Damen bak varene - Malene Helbak - har fokusert på fargerik glede og skandinavisk enkelhet når hun har utviklet produktene. Hun ønsket å skape små lyspunkt i hverdagen og lage brukskunst som utgjør den lille forskjellen. Guttene kunne ikke sagt seg mer enig. Blir man ikke glad av å kikke på de fine Helbak-tingene, så vet ikke de. Eller hva?


Om du ikke har tatt en nærmere titt på utvalget med Helbak i guttenes nettbutikk, bør du definitivt gjøre det med en gang. Det forsvinner fine danske varer i pakker til kunder over hele Norge hver dag, så før man vet ordet av det er det tomt for din favoritt. Og det er jo litt dumt. Guttene håper du liker det nye tilskuddet fra Danmark!

Ha en dejlig torsdag!
Himmelgutten

5 kommentarer:

 1. Herlige ting. Jeg har både kopper og blomsterkrukke :)
  Med de fineste pastell-dots på!
  Til å bli glad av rett og slett.
  May Helen

  SvarSlett
 2. Heisan
  Jeg har likte Malene Helbaks ting lenge og har noen her hjemme. Smørboksen dere viser synes jeg er utrolig fin!
  Fin ny maiuke til dere!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Disse produktene hadde jeg virkelig sansen for :)

  SvarSlett
 4. Fantastiske produkter! :-)

  SvarSlett