tirsdag 3. mai 2011

Konichiwa bithces

Eller god aften som man også kan si det. Man trenger ikke å si det samme som Robyn hele tiden, selv om det er koselig å invitere folk til å Hang With Me. Om de ikke vil kan man jo danse litt for seg selv. Det er i orden det også, og orker man ikke danse kan man krype opp i sofaen. Der er det nye puter og blendende ettermiddagssol. Kokeshiputen hadde Dekoratøren siklet på i flere år før han til slutt fikk panikk ved et salgsbord og kjøpte den. Stor, myk og deilig med tre listige kokeshidukker i motivet. De ser ut som små dukker, men er sikkert fulle av faen. To av dem skal ha teselskap og har satt fuglen i bur. Den tredje is Dancing On Her Own under treet.


Just another day hjemme hos Keiserne i fjerde med andre ord. Himmelgutten serverer kake og Dekoratøren blir høy på sukker og skriver seg bort i sofahjørnet. Sola gir et fantastisk lys inn i leiligheten, nå ser man for alvor effekten av at golv, tak og vegger ble malt hvite rett før jul.


Den balinesiske bordparasollen er slått opp, guttene leker ikke sommer...


Puteskiftet til svart/hvitt ble ikke helt som tenkt, men det kommer seg nok etter hvert. Godt med et skift var det i alle fall, og det fikk Himmelgutten til å støvsuge sofaen frivillig. (Fnis!)

Dekoratøren

4 kommentarer:

 1. Heeerlig! hihi...må jo bare sitte her og humre litt for meg selv merker jeg....ikke så mye "dancing on my own" ennå...men kanskje til helgen? Eller ennå bedre, kanskje andre blir med også!Mulig robin sitter i hjørnet og ser på..hihi hihi....

  ...Lekker pute da! Det må jeg si! Så gratulerer med den-og på salg og allt mulig*smile*

  Kose dere med kake, ny-støvsugd sofa, ny pute og herlig lys! Ønsker dere en flott kveld!

  ...og dere, takker for hyggelige kommentarer hos meg-stas at dere hang dere på give-awayen!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hadde den kokeshi-puta vert i blå istedenfor orange, hadde jeg døøøødd! Den er såååå kul! Angrer på at jeg ikke sikret meg den... Pytt pytt.

  Ha en fin kveld da :)
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 3. Hi hi, danser mye hjemme on my own jeg;), digger robyn:).
  Knallfine puter.
  Fin fin kveld til dere:)
  Klem

  SvarSlett
 4. lekker pute!
  jeg elsker slike asiatiske innslag,
  sort, hvit og korall er lekkert<3

  SvarSlett