lørdag 14. mai 2011

Salte og søte peanøttkjeks

Kakesøndag har en tendens til å skli ut. Og godt er nok det. Denne uken var det Himmelguttens tur til å ha med "fika" på jobb. Etter litt leting i kokebøker og på noen matblogger, fant han nok en gang en herlig oppskrift hos den norske bloggeren Kjøkkentjeneste. Valget falt på salte og søte peanøttkjeks .


Sist jul slo Dekoratørens syndefulle sjokoladekjeks til som en populær gave. Kjeksene til Kjøkkentjeneste minner mye om disse. Det litt seige og passe søte passer perfekt til de salte peanøttene. Ingen slankekjeks akkurat. Skal si de fikk ben å gå på. Det var ingen vits i å finne frem en passende kakeboks, for kjeksene er allerede spist opp.


Oppskriften på de deilige og lettvinte kjeksene finner dere her. Alle matglade bloggere (og andre selvfølgelig) oppfordres til å følge matbloggeren Kjøkkentjeneste, for hun legger stort sett daglig ut inspirerende og fristende oppskrifter til både hverdag og fest. Hvis du i likhet med guttene i fjerde noen ganger har store problemer med å finne middagstips, vil et besøk hos Kjøkkentjeneste ofte løse den utfordringen.

Riktig god helg!
Himmelgutten

6 kommentarer:

 1. Nam, de så gode ut!! Elsker peanøtter!! Fin blogg du har!! :)

  SvarSlett
 2. Kjeksene så helt fornydelige ut!
  Så nydelige at om keiseren ser sine trær, kan han likevel få problemer med å se sine tær - om han skulle spise for mange *s*
  Koselig blogg - fortsatt god helg - Liv

  SvarSlett
 3. Dejligt med et link til en god madblog. Jeg har allerede et par stykker, som jeg lader mig inspirere af. Kiksene ser fantastiske ud. Må lige ind og tjekke dem ud:-)
  God aften - skal I se Melodi Grand Prix? Eller er det lige meget nu?
  Kh. Kate

  SvarSlett
 4. Akkurat slike kjeks trenger jeg for å komme inn i bunaden til 17 ;-) Ser himmelsk ut! Gratulerer så masse med å bli plukket ut i mnd utfordring. Deres andre bidrag er sikkert med i finalen :)
  Takk for hilsen på bloggen forresten! Blogguhyret spiste dessverre opp den.
  Ha en herlig helg!

  SvarSlett
 5. Åh, dere er vel søte! Tusen takk! Kjeksene ER gode, synes dere ikke. Jeg er vill etter salt og søtt..... Mmmm. :) Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 6. De så gode, takk for søte tips!

  SvarSlett