onsdag 11. mai 2011

Sommerkafé på stua

Godværet og sommeren har kommet til Trondhjem. Det blir mindre tid på nettet og mer tid til å sitte i sola på trappa. Uavhengig av godværet så har bloggen nådd en liten milepæl, eller snarere to faktisk. For det første så har vi passert den magiske 100 følgere-grensen, for det andre så passerte vi på formiddagen i dag 40.000 visninger av bloggen. Yeah!


Det eneste leiligheten mangler er balkong, så derfor leker guttene balkong og kafé på stua. Det er bare å åpne viduene på vidt gap så har man nesten en balkong. Trærne i headeren har våknet fra vinterdvalen igjen de også, masse nye skudd har kommet til og inntrykket har gått fra tidlig Tsjernobyl til hakket mer frodig.Kveldssola står på inn vinduene, så bordparasollen viser seg å være et godt kjøp. Nå slipper Dekoratøren å sikte inn øynene på en vinduskarm for å slippe å få tusenwatter'n i fleisen. Parsollen er skeivere enn et juletre, men det gjør ikke noe. Den er så fin at Dekoratøren har lyst på en til. Himmelgutten er ikke helt enig.


For å feire 107 følgere as we speak og 40.000 visninger kommer det en giveaway. Såpass til feiring må det være. Hva som skal loddes ut er ennå ikke klart, det kan hende det finnes nok godsaker på loftet fortsatt. Ennå ingen anger for hverken lysestaken eller teboksen fra forrige giveaway, så det kan hende det blir en vintageskatt denne gangen også. Følg med, følg med...


Forhåpentligvis blir det mange slike godværsdager i sommer, å sitte sånn foran vinduet og drømme seg bort i Fosenalpene er deilig. Det blir noen glass vin mer enn vanlig når man sitter sånn, men foreløpig har ingen havnet under bordet. Ikke at det hadde vært noe dumt, Almabordet er så fint at det burde beskues oftere.

Ha en herlig maikveld!
Dekoratøren


5 kommentarer:

 1. GRATULERER med 2 flotte tall!
  Den parasollen var spesiell og fin altså...
  Lurt å "leke" balkong forresten hi, hi.
  Fortsatt fin uke til dere!
  May Helen

  SvarSlett
 2. Hei - så knallfin blogg - hit kommer jeg igjen:) Stuebalkong er en god løsning!

  Fortsatt fine balkongdager til dere fra Bente:)

  SvarSlett
 3. Kanskje inne-ute-cafe hadde vært et nytt cafe-konsept som kunne slå an - burde være bra for middels fuktige Trondheims-sommere vil jeg tro.

  Deilig med tidlig sommer!

  SvarSlett
 4. En gratulasjon er vel også på sin plass forresten! Gratulerer!

  SvarSlett
 5. Hei og hå! Gratulerer så masse gutter. Ikke rart dere er poppis, for en elegant mix av gode bilder, nydelig stil og morsom verb-førig så kan ikke dette slå feil gutter :) Jeg heier på dere. Ikke glem oss små bloggere, i frykt for nye diva nykker, hi hi ;-)
  Kos dere i hagen så lenge!
  Klem

  SvarSlett