onsdag 25. mai 2011

Syndige tanker

Når hodet er litt fullt gjelder det å samle tankene. Samle dem bort fra alt som stresser og over i noe helt annet. Grete Roede er sikkert ikke enig, men det funker veldig bra å tenke på noe godt. Noe fint å se på trekker jo sjelden ned, så dagens innlegg er nesten som et kinderegg. En fin skål, med verdens beste sjokolademousse og en historie om damen bak oppskriften.


Skåla dukket opp på Fretex for ikke lenge siden, og har allerede blitt en storfavoritt hjemme hos keiserne. Den funker til salat og til potetsalat og til pizzdeig. Til sjokolademousse er den bent fram perfekt. (Om man lager halv porsjon, og det bør man gjøre når det er bare to som skal dele skålen.)


Oppskriften på sjokolademoussen skal leserne spares for. Dels fordi Dekoratøren ikke husker om den var hemmelig den gangen han fikk den, dels fordi det er bikini/speedo-sesong og da skal man holde seg unna sjokolademoussse. Oppskriften fikk Dekoratøren av en tidligere kollega, ja faktisk kan man si at det var i ungdommen. Dekoratøren jobbet til og med som dekoratør den gangen, tenke seg til...


Damen bak klassifiserer seg selv slik: "Hønemor og swiss army-wife og PPU-student og norsklærer og oversetter om dagen, superhelt om natten". På toppen av alt dette er hun også en dreven kokke med sans for det gode liv. Noen klarer alt. Et flott hjem har hun også, et mer enn bloggeverdig hjem fullt av gode ideer og kule løsninger. Dagens heltinne, med andre ord.


Nå er det mimret så mye om både sjokolademousse og tidligere kolleger at man rett og slett må runde av med noe søtt. Himmelgutten har lovet overraskelse til dessert, hurra! Ha en fin kveld!

Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Heihei! :)

  Vi har lånt bilder av dere i dag, til et innlegg som kommer nå i kveld. Håper det er ok! Vi har gledet oss til dette innlegget, og for å holde på hemmeligheten har vi ikke spurt før:)
  -jentene

  SvarSlett
 2. Hei gutter! Gratulerer med nominasjonen inne hos NIB. Høyst fortjent! Dere har en super blogg!
  Klem lindapetrine

  SvarSlett
 3. Sukk! Nå lengter jeg plutselig tilbake til de glade dager da dekoratøren var dekoratør og de slitne husmødrene var yppige studiner!

  SvarSlett