fredag 6. mai 2011

Planen for helgen:

Interiørblogging handler glansbilder. Glansbilder av det hjørnet som er stylet, lyssatt og klart for å vises fram i all sin prakt. Hvordan det ser ut bak ryggen til fotografen forbigås som regel i stillhet.


Denne gangen kommer et ærlig innlegg fra guttene i fjerde. Her er baksiden av medaljen, sånn ser det ut hos to unge menn som heller spiser sjokolade og drikker vin i sofaen enn å rydde etter seg...


Planen for helgen er altså å få skikk på leiligheten, pusse skitne vinduer og få vintertøyet pakket ned.


God helg, motivasjonsvibber mottas med takk.

Keiserne

8 kommentarer:

 1. Kjære Keisere: tuuuusen tuuuusen takk!!!

  Før jeg begynte å blogge selv, lurte jeg fælt på hvordan alle bloggere klarte å ha det så utrolig ryddig hele tiden, jeg er hjemmehjelp/mor/sofasliter selv, og jeg klarte ikke uten overmenneskelig insats å få det ryddig i alle rom SAMTIDIG, uansett hvor enn jeg prøvde...nå har jeg heldigvis i det siste sett flere "bak-fasaden" innlegg rundt om, og blir like lykkelig og takknemlig hver gang!! Og så har jeg selv lært meg kunsten å fotografere bort rotet!! ;)

  SvarSlett
 2. Dere aaaner ikke hvor godt det er å se slike bilder! Det er jo dette som er hverdagen og ektheten. Det vi alle ser hjemme hos oss selv.
  Glansbilder er vakkert, men ektheten i rot, det er litt vakkert det også.

  Ha en fin rydde/vaskehelg, og masse motivasjon oversendes herved.

  SvarSlett
 3. Hei gutter

  Vi har det alle rotete fra tid til annen....

  Puter blir til salgs, må bare få de sydd først. Følg med på bloggen. Enn så lenge klipper jeg og koser meg med tekstilene som er NYDELIGE!

  Kanskje en nettbutikk hadde vært noe på sikt...

  Riktig god weekend og god rydde lyst. Min bil er lastet til torvet i morgen. Puuuhhhh

  Klem Alex

  SvarSlett
 4. Utrolig bra=) Sånn har vi det vi og.. støtt og stadig. Jeg gir dere full støtte på sjokkis-spising, rødvin og kos. Det er jo det som gjør at livet er verdt å leve=) God helg til dere. Om motivajsonen ikke kommer denne helga, kan det alltids ryddes senere=)

  SvarSlett
 5. Yess, jeg visste det ikke bare var i mitt hus at noen av og til roter (ref. innlegget mitt tidligere i dag). Takk for innblikket!

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Perfekt, perfekt, ikke mere å si om det!!

  SvarSlett
 7. Å, så deilig å se :) Ærlighet varer lengst.

  God helg!

  SvarSlett