lørdag 21. mai 2011

Opplysningskontoret for kalv entrecôte

Google er grei, Google er din venn. Google bringer mange lesere til Keiserens nye trær. Faktisk er Google den kilden som bringer flest lesere til bloggen, bortsett fra NIB og Facebook. Det er så ymse hva folk har søkt på og så havnet inne hos oss, listen er lang og tidvis meget morsom. Mange søker på navnet på bloggen selvsagt, med små lokale variasjoner på staving. Keiserens nye tær er en gjenganger, men siden begge guttene har alle ti tær i behold vil det være smått med oppdateringer på tær.


Et enkelt innlegg kan bringe mange googlere inn, som for eksempel Nye lamper på soverommet. Mange har tydeligvis mørke soverom og søker da for eksempel på: "Fine lamper til soverommet", eller "lampe soverom ikke dyrt". "Marispanfyll" ble også et hett søkeord i fastelavnsesongen. I påsken hadde mange behov for litt brannhemmende sang, da var "Påskemorgen slukker sorgen" en gjenganger.


Likevel er det altså en middag Himmelgutten lagde til Dekoratøren sin som bringer flest besøk inn på bloggen. Norge hungrer rett og slett etter informasjon om entrecôte av kalv. Det er mulig det er den nye makronen eller den ny cupcake, for det er nemlig veldig mange som har kjøpt et stykke kalv entrecôte uten en tanke om hvordan denne skal tilbredes. Himmelguttens middag blir da redningen for alle som står rådville med et kjøttstykke i kjøleskapet og lite kunnskap om hva man kan gjøre med det. Her er søkelisten:

entrecote av kalv
entrecot av kalv
entrecotes av kalv
entrecôte kalv
entrecote rotgrønnsaker
kalv entrecote
entrecote kalv


Det var det hele, nu er det helgen. Bildene har absolutt ingenting med teksten å gjøre, men det gjør da ingenting? God helg!
Dekoratøren

4 kommentarer:

 1. Dere har hjulpet mange i nød da forstår jeg : )) Det er morsomt å se hvordan folk havner inn på bloggene våre. Selv har jeg mange treff på ulike søkeord for kloklipping (hund). Jeg liker dermed å tro at også jeg har hjulpet et par i "nød" : )

  At bilder og tekst er uten sammenheng har forresten ingenting å si - spesielt ikke når det ene bildet viser verdens fineste bordparasoll! : ))

  Ha ei flott helg, dere!

  SvarSlett
 2. Ja, er det ikke artig å lese hvor blogg-trafikken kommer fra! De mest usaklige søkeordene jeg har dukket opp i må vel være; LILLA KJØLESKAP (jeg har rosa kjøkken, men ikke adventsfarget kjøleskap) og BRYSTFAGER (tja, joda, litt rett der, men har jeg skrevet om det noen plass i bloggen min?!)... Big brother is wathing us!

  Fine ettermiddags-bilder!
  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Fine bilder! Ha ei fin helg videre:-)

  SvarSlett
 4. Todde dere var hovedsakelig interiørblogg jeg, men sånn feil kan man ta ;-) Mattilsynet next? hi hi.
  Gøy å spore søk på bloggen. Og lurer ofte på om de som er i Kina skjønner hvorfor normenn har bl.a trestubber som bord, pallesofaer og masse gammelt skrap i husene sine. Må jo tro det står skikkelig dårlig stellt til oss her oppe i nord.

  Ha en laidback søndag :)

  SvarSlett