søndag 15. mai 2011

Latmannsblogging

Søndag er og blir favorittdagen, det er den dagen man ikke må noe som helst. Alt man får gjort er som en bonus å regne. Søndag betyr at man kan ta bilder fra sengen uten å reise seg. Vel og merke etter å ha ryddet, støvsuget og vasket soverommet. Dette bryter selvsagt med den late stemningen, men det var høyst frivillig. Helt sant.


Utsikten fra sengen går rett ut i bakgården gjennom det store vinduet. To nye oliventrær har blitt med keiserne hjem. Header-trærne står jo allerede på stua, men det ble litt tomt da de to flytta ut fra soveromsvinduet og de to nye var jo veldig billige da. 200,- for et oliventre er ingenting, det er nesten for godt til å være sant...


At Dekoratøren ikke skulle finne flere ting å samle på er også for godt til å være sant. Det var ingen andre enn Dekoratøren selv som trodde på det. Nå teller den nye samlingen med gamle glassflasker kun to deler så langt, men det er like fullt noe han har bestemt seg for å samle på. Det hender disse dukker opp både her og der, og det gjør ikke noe om toppen mangler. De er kun til pynt uansett. (Foreløpig, for kanskje blir de vaser.)


De blå glassflaskene er en stor favoritt, det spørs om det ikke blir flere slike snart også. De hadde sett enda bedre ut om det var mange av dem. Litt sånn som med oliventrærne, det er finest med flere. De mangler potter, planen er å finne fram sinkpottene header-trærne debuterte i. Må bare rote litt rundt på tetrisloftet først.


Dit opp skal jo vinterklærne som har blitt flyttet fra rom til rom de siste to ukene også. Dekoratøren har vinterskoene sine på jobben, og i frykt for at våren snør ned skal de få stå der til langt ut i juli. Best å ikke terge opp værgudene...Lite nytt som skjer hos guttene i fjerde for tiden. Det meste i leiligheten er ferdig blogget om, noe er nesten overeksponert. Om Dekoratøren manner seg opp skal gangen males i morgen. Den er det ikke blogget om før, det med god grunn. Gangen er liten og trang, og skal romme x antall par sko, enda flere skjerf og litt for mange jakker. Det hjelper selvsagt å ta ut vintertøyet, men bloggbar er den likevel ikke. Først må den få en runde med malingsrullen og så får vi se.

Send gjerne litt viljestyrke og motivasjon om du renner over selv!
Dekoratøren

4 kommentarer:

 1. Hehe, alle og en hver kan vel gå litt tom for motivasjon/inspriasjon. Apropos bakgård, så vil jeg jo si at kirsebærtrærne våre er ganske så bloggbare nå om dagen. Selv om vi kanskje ikke kan skryte på oss japansk standard, er de jo absolutt på sitt fineste for tiden :) God søndag kveld!

  SvarSlett
 2. Her er min dose motivasjonsdeling:
  Jeg har malt kjøkkenet; vegger og tak. Jeg har malt to stuer, vegger, tak OG gulvene. Så og si alene. Så dere KLARER å male en gang! Det er ikke malingsjobben som er den vanskeligste, det er det å starte som er tøffest! Og forarbeidet. Ryddingen og maskeringen. Men det klarer dere!
  Nå har dere fortalt og litt, og vi vil SE nymalt gang! You go boys!!

  ;)

  SvarSlett
 3. åhh.. for en gavepakke av en blogg! Nå ble jeg usannsynlig glad og inspirert!

  SvarSlett
 4. *Hehe, herlig innlegg :) Og nydelige detaljer!!!

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett