onsdag 15. august 2012

Keiserens nyeste tre

Oliventrærne, som tidligere prydet keisernes bloggheader, har vært trofaste beboere både i fjerde og andre. De har stått seg gjennom vinter som sommer, og fulgte også med på lasset da guttene flyttet til den andre siden av byen for et år siden. For tiden storkoser de seg ute på balkongen og har endelig de siste dagene fått kjenne sommertemperaturer. Forhåpentligvis vokser de seg frodige og fine før de flytter inn på gjesterommet når høsten kommer.For en god stund tilbake flyttet det inn to nye trær i andre. To fantastiske eucalyptustrær fra Blomster i Byhaven. Trærne dufter rett og slett utrolig godt, og minner Himmelgutten om Australia. Han blir aldri lei lukten av fersk eucalyptus. I oppussingsbonanza før sommeren gikk dessverre trærne i glemmeboken, og et av de fikk for lite vann og visnet. Derimot har det andre treet blitt pleiet godt og storkoser seg i sommervarmen nå. Det har kommet mange nye skudd og det har blitt enda mer frodig enn da det flyttet inn i våres.Ellablomsten er nysgjerrig på det duftende treet, og inspiserer gladelig så fort hun får mulighet til det. Like nysgjerrig som begge paps'ene er antakelig. Noen må hun da ha arvet det av? Hun liker forresten også kelimteppet på kjøkkenet like godt som fedrene. Mot det hvite kjøkkengulvet er det fantastisk. Passe grovt, fine farger og supert når små bulldogstumper sitter og venter på maten sin. Mon tro hva hun tenker i dag da eucalytustreet plutselig tok plassen hennes rett før middag. Makan!


I kveld fuges taklistene på soverommet hos gutta, og i morgen venter første strøk gulvmaling. Målet er at rommet blir klart til innflytting til helgen. JaJippii!

Håper alle nyter sommerkvelden!
Himmelgutten

5 kommentarer:

 1. Ja vi nyter været, gjør dere? Ferdig til helgen? Gleder meg stort til å se bilder!

  SvarSlett
 2. Nå er det bare å nyte sommerværet. Flott eukalyptustre dere har fått. Kult teppe forresten. Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 3. Superfine trær! Skal forresten hilse Ellablomsten fra en liten frallefrøken, som heter Fiona.

  SvarSlett
 4. Jeg tror den lille Ella er ved at være vant til sine fædres påfund med kameraet, så hun sætter sig bare i position til fotografering, når I går igang med at stille op og zoome ind.
  Jeg synes det ser skønt ud med kelimtæppet mod det lyse gulv. Men alt hos Jer er bare så fint.
  Håber I når målet med, og kan flytte ind i soveværelset til weekenden:-)
  Knus fra et solbeskinnet København.

  SvarSlett
 5. Australiaduft sier du, det må jo være fint :o)

  SvarSlett