mandag 27. august 2012

Keiserne presenterer merker: 2

Første innlegg ble en suksess, mange flotte tilbakemeldinger og allerede noen spørsmål. Med så fin respons er det bare å klinke til med en presentasjon av et merke til. Kveldens avsløring:


En spennende danske som kom som et brak inn på interiørmarkedet for noen år siden. Hübsch har "Where happiness lives" som motto, og stemingen de skaper med varene sine kan nok bidra til "happiness" og mer til. Keiserene falt for materialene i Hübsch sine varer. Myke tekstiler, tre, metall og glass sammen med litt papir. Det var vanskelig å begrense seg...

Foto: Hübsch
Det var mange lykter å se på messen i Herning, men få kunne måle seg med Hübsch sine. Høstmørket kryper på enten man vil eller ei, lyktetiden er her og guttene gleder seg. Hvilken er din favoritt?

Foto: Hübsch

Nettbutikken kommer forløpig ikke til å inneholde så mange store ting, men drømmen er å kunne ta inn litt større ting etter hvert. Hvem ville vel sagt nei til en slik stol?

Foto: Hübsch

Litt papirpynt til jul ble med på ordren også, det blir greiner i alle vindu hjemme i keiserleiligheten. Forhåpentligvis i mange andre hjem også, Hübschvarene blir nok pop!

Ha en finfin kveld!
Dekoratøren

13 kommentarer:

 1. Oi, oi, oi, vi gleder oss allerede=) Når er det dere tenker nettbutikken åpner??? Dette må jo bare bli bra=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Åh, venter i spenning for dette timer også superbra med innflytting i stort, tomt nybygd funkishus!
  Jeg lurer på om dere har vurdert et hentepunkt i Trondheim etter hvert, for å slippe postfrakt for mer lokale kunder?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei I K med god plass i nytt funkishus!

   Vi kommer til å ha showroom i Trondheim, og der kan man stikke innom for å hente varene og med det spare frakten. Er kaffen varm skal du få en kopp også :)

   Slett
  2. Hurra! Gemalens kommentar var "oh my god, dette blir dyrt!" :p

   Slett
 3. Vet dere hva... nå har jeg faktisk gåsehud på armen og roser i kinnene.. dette er så rart! Jeg leste det forrige innlegget deres tidligere i dag og ble så beigeistret og glad for det jeg så! Broste har så mye fint, og kulelysestakene tror jeg det blir rift om. Men det er en leverandør jeg har blitt totalt forelsket i, men som jeg ikke finner noen steder. nemlig Hübsch!!! Og dette skulle jeg innom for å skrive nå: "håper, håper, håååååper neste merke er Hübsch". Hjelpe seg, nå ble jeg sånn skikkelig glad. Og litt redd. Men mest glad! Hurraaaa!

  Jeg anser meg selv som kunde allerede. Dette blir en suksess!

  Alt godt til dere, superflinke gutter! Vi er mange som heier på dere.

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 4. Kjempefine ting! Stemmer ivrig med på stol en gang i fremtiden...Og kanskje den fine, blå hyllen på samme bilde? : )

  SvarSlett
 5. Check, check, check..lyst på alle varene dere har vist fram så langt!

  SvarSlett
 6. Hübsch har mye fint - veldig fine lykter, men jeg er så spent på om dere har tatt inn noe spennende fra Østen etter reiser som har blitt gjort der tidligere?!! Spennende tider gutter:-) Fin uke til dere alle tre, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 7. I'm diggi'n it:)
  Når, når, når....!!!
  Thats the question:)

  SvarSlett
 8. Dett bedste ved efteråret og den mørke tid er de levende lys i stager og lanterner. Og I bliver om nogen leverandører til det norske folk i stilfuld hygge og varme :-)
  Knus

  SvarSlett
 9. Tar dere inn den fantastiske bladkurven?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anonym!
   Nei, den er foreløpig ikke bestilt, men når det er sagt så håper vi salget tar av så vi kan bestille inn enda mer etter hvert!
   Klem

   Slett