onsdag 8. august 2012

Keiserlig omkledning

Som sikkert de fleste har lagt merke til har bloggen nylig fått et kosmetisk løft. Med store planer på gang, var det passende å gjøre en aldri så liten sommerrengjøring her inne. Et renere uttrykk med en helt ny fargepalett preger nå Keiserens nye trær, og guttene føler det nesten er som å debutere som bloggere igjen. Det føles utrolig forfriskende og energigivende å gjøre løftet nå.Oliventrærne i bloggens gamle header lever i beste velgående ute på balkongen i andre. De er på ingen måte hevet på dør. Litt vemodig er det jo å la trærne få hvile inntil videre, siden de har vært med helt siden startet for over to år siden. Allikevel er tiden inne for at de går av med pensjonen og trekker seg tilbake til slaraffenlivet som definitivt regjerer der ute på balkongen.


Guttene har allerede fått flere reaksjoner på sitt nye uttrykk og det er så hyggelig med positive tilbakemeldinger fra kjente og ukjente. De håper hvert fall bloggens utseende faller i smak hos majoriteten av leserne, og at mange flere finner veien hit fremover.Det er mange som sikkert er utålmodige og er veldig klare for å få vite hva "et steg videre" betyr for Keiserens nye trær. Enn så lenge forteller keiserne ingen ting om hva som venter i tiden som kommer, men de kan forsikre om at nyheten røpes om kort tid. Følg med!

Ha en fortreffelig kveld!
Keiserklem

6 kommentarer:

 1. Lekkert lekkert! Og kommer ikke dere med i tet på utfordringen så skjønner jeg ingenting! Flotte bilder og fantastiske sammensetninger:) Klem

  SvarSlett
 2. Følger spent med ;)
  Liker den runde headeren...
  Lykke til videre med det nye utseende (på bloggen altså hi, hi).
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Teasertøser altså;-) lekker header- spent på å høre hva dere har funnet på!

  SvarSlett
 4. Bloggen har blitt utrooolig fin, skitfin logo har dere fått også :)
  Masse, masse lykke til!! Jeg gleder meg! :) :)

  SvarSlett