onsdag 9. januar 2013

Flere hus i hus

Tirsdag kom årets første nyheter i hus, så stas! Mest servietter med betryggende budskap, men også flere hus til samlingen. Grovt kuttede hus i massivt tre, to størrelser og perfekt selskap til Kählers Urbaniahus. Foreløpig har Dekoratøren lekt byplanlegger kun på showroom, men det kan hende det blir med noen hus hjem til helgen. Keiserne har ryddet ut julen hjemme, i går kveld tok de seg på tak og hentet opp kasser og silkepapir og pakket ned alt.



Sammen med hus og servietter kom pendelen med trekuler og tekstilledning. Den har ikke guttene plass til hjemme, men det har kanskje du? Kul er den, og det gikk ikke lang tid fra esken var åpnet til det var lys i den. Showroom har kjipe lysrør i taket, lysrør som durer hele tiden. Derfor er Dekoratøren glad i å slå dem av og bruke bare lys fra lampene som er til salgs i nettbutikken i stedet. Det gikk greit mens alle var på lager, men etter hvert ble det utsolgt, og nå er alle papirstjernene tatt ned de også. Jammen bra det er bestilt mye lamper til våren!



Lyst tre er fellesnevneren for både hus og lampe, og lyst tre blir det nok mye å se av i året som kommer. Keiserne har ikke så mye lyst tre hjemme ennå, kanskje er 2013 året for å innføre litt?

Ha en finfin lille-lørdag!
Dekoratøren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar