tirsdag 21. februar 2012

Berserkgang i interiøret

Guttene i andre har hatt en festlig helg bloggemessig, såpass festlig at de likegodt tok bloggefri mandag. Nå holdt det på å bli bloggefri tirsdag også, for Dekoratøren sovnet likegodt etter middag. Han hadde glemt regelen om å ikke legge seg ned når middagen er inntatt, og det straffet seg. Dermed ble timeplanen for kvelden litt avspsist. Himmelgutten maler lister mens dette innlegget skrives, så det forventes vel at tavlemalingen kommer fram når dette innlegget er lagt ut...


Festlig helg ja, det var innledningen. NIB laget jo et innlegg om keiserne og bloggen, og for en respons! Ikke bare er keiserne ydmyke for all skryt og gode ord, de er også superglade for alle nye følgere. Hurra altså! Nå var det ikke bare bloggen som fikk skryt denne helgen, det gule innslaget på pikerommet ble også godt mottatt. Sågar endte det med å inspirere Kate bak bloggen Davids Engle til å skrive et innlegg om fargen gul. Guttene lo godt og lenge over Kates betraktninger om det vovede fargevalg, Kate er ei kul dame. (Tittelen på innlegget er hentet fra Kate!)


Det ble tatt flere bilder med gult i helgen, men i dag er det pause. Man vil da ikke bli tatt for å være glad i farger heller her på tirsdagskvelden. Nei, i dag er det dempede utsnitt fra bokhyllen på stuen. Dekoratøren var på oppdagelsesferd i kjelleren i forrige uke, og fram kom små og store vaser av ymse opphav. Flodhesten er ny i huset, og Dekoratøren trodde Ella var veldig nysgjerrig på den nyankomne siden hun snuste og snuste i hyllen den står. Det viste seg å være konglegrenene gitt, som ble for fristende og derfor har vært ute på golvet en tur siden bildet ble tatt...

Nyt siste rest av tirsdag, eventuelt god morgen for deg som er morgenbloggleser!

Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Dere må la Ella hilse på geiteskinn-dyra i stedet! Whippetene liker dem i alle fall veldig godt... Like spennende som kongler og bark, nesten!

  Gratulerer med NIB-skryt! Veldig fortjent : ))

  SvarSlett
 2. Dere skriver altså så levende og morsomt :-)

  SvarSlett
 3. Heisann på en onsdagskveld :)

  Som de to over her, henger jeg meg på "skrytet". Dere/du skriver levende og med humor. Morsomt. Bildene er flotte og alle de gamle,spennende og fine detaljene.
  Skjønner det blir litt shopping utenlands. Kjempespennende.
  Kommer til å "komme på besøk" igjen-

  Eva

  SvarSlett