lørdag 25. februar 2012

Når katten er borte sover musene lenge

Himmelgutten er på turné i Oslobyen denne helgen, og dermed er Dekoratøren og Ellablomsten hjemme alene. Med alt det fører med seg av fordeler og utfordringer. Utfordringer som at Dekoratøren faktisk må våkne først så Ella kommer seg ut i tide, fordeler som at samme mann kan drømme rundt på lauritz.com uten at hans bedre halvdel gjemmer kredittkort og danmarkskart i angst for hvilke varp som skulle dukke opp.


Det blir nok en lang og god frokost i morgen også, selv om det blir dekket på til bare en person. Ella får maten sin på golvet fortsatt, trøbler for mye med gaffelen. Bildene er fra forrige helg, da stod det amerikanske pannekaker på menyen, med blåbær fra fryseren og sirup fra Canada. Ferskpresset juice og kaffe i ny-gamle kopper, str. mokka. Det ble mye sjenking den dagen, koppene tar bare to munnfuller i slengen.


En av tankene Dekoratøren har for helgen er å ta en serie bilder av kopper og krus. Kanskje det blir en fast spalte på bloggen. "My cup of tea", eller noe sånt. En annen er å male ferdig døren til baktrappen, den fikk første strøk drastisk endring torsdag kveld. Ikke noe superkreativt, men en god løsning når man er lei av fake eik, eik, furu, gran og kittfarget hobbyplank.

God helg!

Dekoratøren

10 kommentarer:

 1. Så herlige bilder av en fantastisk amerika-inspirert frokost! Kommer gjerne, men må først ha en invitasjon.. hihi...
  Liker meg veldig godt her inne, morsomt skrevet og ser for meg "livet" deres :)
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så hyggelige frokostbilder! Er ikke så flink til å dekke fint på og gjøre litt ekstra ut av måltidet når jeg er alene. Her har jeg masse å lære!

  SvarSlett
 3. Det er fint å kunne kose seg i eget selskap også. (",) "My cup of tea" er for øvrig en glimrende idé.
  God helg!
  M

  SvarSlett
 4. Den frokosten høres god ut!

  I går fikk jeg en fin pakke i posten. Tusen takk! Gleder meg til å dekke med brikkene og serviettene! Og tusen takk for det fine skykortet! Prikken over i'en. :)

  Ha en fin lørdag og kos dere!

  SvarSlett
 5. Nam nam, herlige frokostbilder. Amerikanske pannekaker er alltid en hit!

  Ha en nydelig helg :)

  SvarSlett
 6. For noen tekster, smiler her jeg sitter:) Koser virkelig på denne bloggen, ha en super lørdag, klem fra Agnete:))

  SvarSlett
 7. Ahh pannekakefrokost - det er frokost det!
  OG Servert i slikt lekkert servise da.
  Liker det :)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for tips om Smørblomst. Vi kastet på oss klær og løp ned til byen, men dessverre var det noen andre heldige som hadde fått kjøpt delene. Vi får håpe på bedre lykke neste gang. Dere er nok litt smartere enn oss og tar turen innom litt oftere. Jeg har nå strammet opp gubben, og han har fått klar beskjed om å gå innom i lunsjen eller etter jobb med jevne mellomrom! Han jobber jo tross alt i byen=) Håper du og supersøte Ella koser dere alene i helga=) Vibeke=)

  SvarSlett
 9. Nam nam..
  Den frokosten der hørtes og så
  veldig godt ut. Pannekaker er ikke feil! :)

  Her er det avslapping og god
  mat som står for tur. Veldig godt med helg nå altså! :)

  STOR
  KLEM

  SvarSlett
 10. Ja til serie med koppebilder sier jeg bare. Lekkert! Også fikk jeg fryktelig lyst på pannekaker...

  SvarSlett