fredag 20. juli 2012

Fargekvaler

Soverommet er ferdig grunnet, sparklet og helgen står i pussingens navn. Guttene i andre gleder seg ikke, pussing er kanskje noe av det kjedeligste som finnes. Mer kjedelig enn fotball, bussen hjem fra jobb og naboene guttene ser inn til. Men det må gjøres, og desto lengre man utsetter det, dess mer grubling over hvilken farge man skal male i blir det. Det skal nemlig være en farge på disse veggene, som en kontrast til alle de andre rommene som har blitt hvite. (Toalettet har alltids gule vegger, men det skal det bli en drastisk endring på.)


Fire forskjellige farger ble plukket ut tidlig i uken, prøvemalt og vurdert. Fra venstre til høyre sees Linblå, Grå harmoni, Sober og Mohair. Alt så bra ut på kvelden, men på dagtid var det derimot lite jubel. For blå, for grå, for blass og for lys. Den mørkeste var favoritten, tross sin blasshet. Det ble til at en farge nummer fem måtte testes. Den ble det ikke tatt fine penselbilder av, det får være grenser til fotografering.


Ikke ble det noen suksess med denne fargen heller. Matrix hadde lite til felles med Keanu Reeves. Den var ikke grå, den var lilla. Det måtte to til. Nordisk blå er en nydelig blåfarge, men litt for intens på soverommet. Sort pepper ser derimot veldig lovende ut. Den skal prøvemales på selve veggen. Ser den bra ut da kan det hende keiserne får bestemt seg.


Golvene skal heller ikke være hvite. Så langt er Mohair en het kandidat, og når man har prøveboksen kan man jo teste dette også. Så praktisk!

Ha en fin start på helgen!
Keiserklem

11 kommentarer:

 1. Ho, ho -dette fikk meg til å huske at vi kjørte to tilhengerlass med malingsspann på søpla i fjor... *S*
  Men, uten å teste litt blir det neimenn ikke bra - lykke til - Liv

  SvarSlett
 2. Heisan
  Valgets kval med maling, kjenner den! Her har vi også vurdert fram og tilbake i disse dager og lett etter gulvmaling til stuene. Utrolig hvor mange grånyanser det finnes!!!
  Jeg likte veldig godt den mørkeste grå av fargene deres jeg, sober var det kanskje...
  Masse lykke til!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Altid svært med farver - men det skal nok blive fint :)

  SvarSlett
 4. Det skal ikke være lett...!
  Tipper det blir fint til slutt;)

  SvarSlett
 5. Har dere tips om gode interiørblader man bør lese i sommerregn?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Selvsagt, det finnes blader for både regnvær og solvær :)
   Våre favoritter er:
   1. Bolig Magasinet
   2. Elle Decoration, norsk utgave
   3. BoligLiv

   Keiserklem

   Slett
 6. Så flinke dere er som maler prøvestrøk! Det er en ting som er fort gjort å droppe. Fine bilder ble det jammen av det også.
  Håper dere nyter sommeren selv om været ikke er på topp. Godt malevær er det om ikke annet. :)

  SvarSlett
 7. Flinke dere er, prøvestrøk og greier! Driver med pussing av soverom selv. Endte opp med Sober på veggene, blir spennende å se hvordan deres blir!
  Ha en finfin slutt på uka! Klem

  SvarSlett
 8. Hei gutter!! Vil bare si at jeg elsker bloggen deres. Den er så fin og gratulerer med to års bursdag.. jeeej!!

  Hilsen Flyvertinna Ann Kristin

  SvarSlett
 9. Hei!
  Lurt med prøvemaling... Her handles det inn litervis og så kommer angeren på et alt for sent tidspunkt..... Men heldigvis ikke å ofte det har skjedd dramatiske fargevalg. Likte også godt mohair! Lykke til ;)

  SvarSlett
 10. Heisann :D Har dere fargekode og navn og hvilken forhandler det er på den malingen som er ved siden av den blå... den mørke...

  SvarSlett