onsdag 21. november 2012

Keiserlig bloggetreff

For ei uke hadde keiserne en helt annen puls enn de har i kveld. Panisk rydding, støvsuging og vasking. Matforberedelser og borddekking. Forrige torsdag var det nemlig duket for bloggtreff, 18 blide bloggedamer kom på besøk på showroom og hjem til keiserleiligheten. Guttene fant ut at de like greit kunne bloggtreff-debutere med å arrangere et treff selv.

Bilde lånt fra Mitt Lille Hjerte

Noen pinlig stillhet ble det ikke akkurat, damene satt ikke på ordene. De ble møtt med varm gløgg og pepperkaker, og stemningen var lun og god med en gang. Noen syntes nok det var litt skummelt siden de ikke kjente noen fra før, men det gikk fort over. Praten gikk lett, og damene frydet seg over å få se varesortimentet på nært hold.

Bilde lånt fra Mitt Lille Hjerte.

Etter endt shopping satte alle sammen kursen mot leiligheten i andre. Keiserne passet på å gi litt vage veibeskrivelser så de kom fram først selv og fikk begynt på maten og ikke minst tent lys. Whippetliv kom tidlig nok til å bli utstyrt med lighter og sendt ut på telysoppdrag. Ellablomsten tok jobben som overivrig velkomskomité på alvor, det ble mye hopp og sprett i entreen. Det tok ikke lang tid før damene fikk fram kameraene, det ble knipset høyt og lavt i alle rom. Det var såvidt de hadde tid til å sette seg ned og spise, men når de først fikk mat på tallerkenen ble de sittende. Himmelguttens fingermat ble rost til himmels, og Dekoratøren skjønte at han jammen er bra heldig som bor sammen en matkunstner.

Bilde lånt fra Mitt Lille Hjerte

Hadde guttene visst at det var så moro å arrangere bloggtreff så hadde de gjort det for lenge siden. En usedvanlig trivelig gjeng som hadde så mye ros og fine ord på lager at guttene ble varme om hjertet. Tiden fløy og på tampen lovte guttene å lage en liste med linker over bloggene til damene som var på treffet. Litt sent, men her er den!
Noen har hatt bloggetørke, men fikk inspirasjon til å sette i gang igjen. Keiserene selv har erfart at tiden ikke strekker til i det siste, nettbutikken krever heldigvis sitt! Treffet ga derimot inspirasjon til å sette inn et ekstra bloggegir for dem selv også, så det blir forhåpentligvis et bloggeras med både oppskrifter på fingermat og en fargegjennomgang av både golv og vegger...

Tusen takk til dere som kom på treff, takk for all skryt, latter og for vert-gavene! Bildene har guttene lånt fra Mitt Lille Hjerte, det er utrolig stas å se hjemmet sitt gjennom kameralinsen til andre!

Keiserklem

8 kommentarer:

 1. Stas for alle parter...også meg som nesten lever meg inni bloggtreffet gjennom din herlige beskrivelse:)
  Tove :)

  SvarSlett
 2. En herlig kveld å se tilbake på! :-) Får jo nesten prestasjonsangst med å klare å toppe et slikt magisk bloggetreff! Men først på juni får det bare stå til på Bjørkli Søndre også! :-)

  Det er så artig å ha disse treffene til å bli kjent med personene bak bloggene vi kikker innom!

  Og ingenting er som trivelige trøndere! :-)

  SvarSlett
 3. Dere er bare magiske :)
  En uforglemmelig kveld som ga masse inspirasjon!:)
  Klem Janne

  SvarSlett
 4. Ja det ser ud til og lyder til, at I satte rammen for en fabelagtig aften. Kan godt forstå de damer var begejstrede:-)
  Knus fra København

  SvarSlett
 5. Å, for en kveld det var!
  Jeg kosa meg fra ende til annen, og har fremdeles ikke landa tror jeg ;)
  En ting er sikkert, inspirasjonen var av det sjeldne slaget og vil vare lenge!
  Riktig god helg til dere :)
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 6. Åh, som vi kosa oss, heldiggriser er vi!! :D

  SvarSlett
 7. En magisk aften, ingen tvil om det!! Jeg har ikke landa ennå, og maten har vi testa ut flere ganger allerede med like stor suksess hver gang!!

  Tusen takk for en fantastisk kveld, og for inspirasjon både for øye og gane!!

  SvarSlett